Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRAD HEROJ i vidi sta je donijela politika da na danasnjem vaktu se zene pokrivaju ko u srednjem vijeku....skinite to sa sebe i skolujte se, ne idite unazad....postavljate se u podanicki polozaj, moze se biti i vjernik i pristojan a da nisi u podanickom polozaju, zasto dobrovoljno pristajete na nesto zasta su se vase sestre davno izborile i rekle NE...kome se ne gleda kosa neka okrene glavu.... ovo stvarno ne mogu shvatiti da zene rade same sebi
a kakvi smo i koliko ucimo to se najbolje vidi po okolini kakvi smo. vjera i te vrijednosti danas nam samo sluze da lakse obrlatimo nekog sve smo izopacili.
Ajd nek je sa srecom.
Gorazde me uvijek nekako asociralo na seljadiju ne znam sto
Nema većih seljoooka od Fočaka koji se pretvaraju da su čistokrvne Sarajlije.
Ja sam cistokrvni sarajlija
Klixovci imam mamurluk .. ko ce me maziti 😔
Jao bas krasno. Sa ovakvom omladinom razvoj drustva kroz obrazovanje i nauku nam je zagarantovano