Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka OSMORKA obriše bjesnilo oko usta, žrijeb na strani PRAVEDNIKA
SDA pravednici? Gdje si ti zivio zadnjih 20 godina, pod kamenpm? Ili si uhljebljen u BH telecomu?
Alah vas pomilovo, ah? Hahaha, zelene gnjide
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ali stvarno je licemijerno i podlo od 8... nece sa nacionalnim strankama ako su bosnjacke, a hoce sa hdz i dodikom... smrdi tu evropa, ultimatumi izdaja... Pa to definitivno nije uredu
Planirala je SDA imati dva kandidata, odnosno i DFovog Borisa Kresica.
Hasić ispuši
Nastiman zrijeb , urok , nabacak , sihri , crna magija ... Osmorka neka zove pod hitno Milana Tarot da istjeruje crnu magiju...
Samo naprijed Alah zna sve kako god ipak SDA je najbolja, treba promjena u stranci ali bosnjaci treba da budu usmjereni samo SDA, od ove osmorke 6 predsjednika je iz SDA, SDA ih napravila i sada stite samo svoje interese.
Lagano do 14 aBd
Nista od potpisane koalicije hdz-osmorka samo pisaju uz vjetar
Ščepo i Hadžifejk - zastave na pola koplja!
A JOJ 8-RKA SVE PRIPERIMA ZA RAŽANJ, A ONDA SE SJETILI DA JE ZEC JOŠ U ŠUMI. MOŽDA ŠMIT ILI MARFI IMAJU LOVAČKU. HOĆE LI NAM DRITAN ISPRIČATI SADA JOŠ JEDNU LOVAČKU.
Neka Osmorka ode kod Osmice na antistress terapiju!
Samo izbjeci Kipar
odaklen je ovaj Sisic
Idemoooo
A tu je za samouvjerenost Bakirova....Zrijeb,CIK izvlaci...pa sad je jasnije,selam Arnautovicu
Bože moj pa kakva su to pravilaaaaa