Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da niste poranili sa predizbornom kampanjom???
Nije mi jasno ovo, sve što ne valja u Općini nije mu kriv koalicioni partner Hadžibajrić već više instance vlasti, a sve što je naveo u kampanji planira realizirati kao vijećnik. Kako?
Ne mogu shvaiti ozbiljno politicara koji ni odjelo ne zna nositi i kombinovati kako treba.
Vidis li kolisna je povrsina opcine,koliko su kuce i zgrade stisnute jedna uz drugu.SG ima svoj duh,svoju historiju,svoju strukturu prepoznatljivu kroz historiju.Bas nemas osjecaj za prostor.Isto tako si sprovodio gluposti u ViKu.Dino te ubacio na ugovor o djelu ko spijuna,a ti kojekakvo rebrendiranje u preduzecu zaveo,nikakve veze sa preduzecem nema.Umjesto da si na rodjendan ViKa pozvao radnike,ti pozvao nacelnike,menadzere i slicne idiote da bi svoje odjelce,kravaticu i stajl reklamirao.
I obrijte te kretenske brade kojim imitirate muslimane Pa ne mozete proslost obrisati sa bradom i tri odlaska u dzamiju Ne ide Ima Jedan vidi sve
Tuge nase da se i ti nesto pitas i imas medijski prostor Sama cinjenica da podrzavate Hadzibajrica, otimaca tude imovine govori o vama sve. Bjezite s politicke scene da narod prodise od vas.
Gdje su oni SDA botovi što tvrde da je klix ANTI-SDA portal. Zašto sad taj anti-sda portal "brani/prikriva" Bakira i ne objavi da je Bake na sastanku s Plenkijem dogovorio da Hrvatska od BiH preuzme slučaj generala Jelića. Bogu hvala sad će imati pošteno suđenje. Hvala ti Bakire. :)