Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo niđe na svijetu nema.
Odlicna odluka frajer je lud
Neće Damir glasati protiv Šestorke niti rrušiti Vladu KS. Nespinuj gluposti, uplest ćes se u njih pa udaviti. Čuo sam prodaješ se za sendvić i 20 maraka. Kako bi bilo malo nešto korisno da radiš?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad ce noVa stranka A-SDP 1990
hahahah
VLADA JE FORMIRANA, KOLIKO SE ZNA, A NAREDNA SE MOŽE FOTMIRATI NAK9N SLIJEDEČIH IZBORA.
Da je popio Bosaurin 5-10 mg taj dan ne bi bio izbačen 100%
Ti se više brineš za svoj ego nego za narodne interese kako pokušavaš upakovati. Prozirno od umjetnika.
Nije znao da se ponasa pristojno Bahatost i psovka nikom nije ponogla i nakon toga dokazi sankcija.
Pocivaj u miru,Bog da ti prosti....
Sad može da se, umije, okupa i opere dolje.. I onda da nastavi da landara...
ovaj tzv konceptualni umjetnik što je drugi naziv za seratora nema pojma šta ustvari znači socijaldemokratija. ovakvim umobolnim likovima zabraniti javno djelovanje.
Ovaj sdp-ovski nasilnik na prvu kad ga čovjek samo pogleda neodoljivo podsjeća na selefiju-vehabiju ili četnika ortodoksa ali kada otvori one svoje pogane žvalje,onda je sasvim ko dan jasno da je to još samo jedan četnik.Nadam se a i bilo bi mi neobično drago da ga njegovi negdašnji partijski drugovi iz Tuzle još osim isključenja iz sdp-ea još malo dorade bejzbolkama po onoj poganoj tintari,iskreno najebo im se majke pa je red da mu vrate.
bio mu šećer skočio..ne bi da nije nako se izlajo
Damire nisi za politike realno
Greška! Čovjek je govorio ono što je istina, samo pogrešnim riječnikom! Ovo je po meni minus za SDP
Treba ga istjerati i iz drzave BIH, vratiti u Crnu Goru nek tamo palamudi.
Politika je to. Sve 5.
Debil
Vidite kako je Partija principijelna? Uzmi pare, zaposli koga hoćeš i gdje hoćeš ali samo nemoj da uvrijediš partijskog gruga, pogotovu ne seljacinu neslanu. Preko svih prevara i malverzacija će Partija prijeći ali preko povrijeđene sujete NIKAD!
Ma svo kod nas može u politiku. Obična budaletina, pa ne znam ko ga primi u stranku. Seljačina, debil, ološ, nehljebovac