Komentari (337)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti Damire zelis nekoga svoga da ubacis koji nije mrdnuo prstom za SDP i za kojeg se ne zna da li se uopste slaze sa onim sto se namjerava uradititi. Taj prijedlog je licno tvoj a ne progresivne sturje unutar partije na koju se pozivas jer ona jos nije ni zazivjela. SDP je dao ok prijedloge, mlade i aktivne ljude i trebaju dobiti sansu. Tek ako SDP nem vlastitog kadra treba potraziti rjesenje sa strane. Pretjerao si
Pustite vise mlade da rade, dosta vise tih priucenih tzv strucanjaka i havera. Hoce i Damke svog nekog da dovede...ne moze druze. Zna se kako se bira i koja je procedura u velikoj partiji kao SDP. Neka su dali sansu mladjim ljudima. Neka im je sretno kao i svim ostalim ministrima u koaliciji. Da budu bolji nego prosli.
bas tako
Damir Nikšić je u pravu! Bez stručnog znanja, se ne može kvalitetno voditi ministarstvo i ostvariti promjena i kvalitetan rezultat. Primjer, pravnik će voditi prostorno uređenje i zaštitu okoliša, šta on zna o prostornom uređenju i zaštiti okoliša, a Sarajevo se guši u zagađenom zraku.? Politolog ili ekonomista će voditi ministarstvo saobraćaja, šta on zna o saobraćaju? Da ne nabrajam više. Tresla se brda, rodio se miš. Djeco bježite iz zemlje i ne okrećite se...
damir je ocito novi u politici. zna se da stranacki kadar treba da ima prioritet. da se naljutio sto neko drugi, mozda sposobniji iz partije nije izabran pa hajd, ali ljutiti se to njegov nije prosao je djecije. ovoj vladi treba sva moguca podrska, neka provode program koji je zacrtan i to je to. dobro je sto ima dosta mladih i neka im je sretno. bolji od kriminalne hobotnice sda ce biti sigurno
Koja si ti Damire " moralna" veličina? Valjda ste izdani, prevareni i šta već, prije svega tvoji glasači pa onda ti sam. U ovoj tvojoj priči, ti si potpuno nebitna figura, pijun. Na ploči su najbitniji Kralj i Kraljica. Ti, nikada nemožeš biti ni kralj ni neka ostala šahovska/ politička voska - sem običnog pijuna! Ministar u Vladi KS - nikada, pa ni tada!
Kamen Papir Makaze / Pravnik Travnik Ministar
Muslimani nemaju identiteta evo kako ih je grupa kvazi-intelektualaca mogla nagovoriti da nisu vise muslimani i jugoslaveni nego bosnjaci?? Pa lako, ne znaju sta su... srbi ste presli na islam..nemos bit bosnjak kad su oni bili krscani i kad ih je ottomansko carstvo iskorjenilo ,a vi nosite turske zastave...ajde ti sad srbina ili hrvata nagovori da bude nesto drugo?? to je nemoguce al imaju jak vjekovni identitet za razliku od potura..
Hrvatpoturica123 - ti si samo jedan kopilan iz niza i hrpe fašista! Ni Hrvata u Bosni nije bilo do 1880 god. Misliš li da se tada desilo i tada da su katolički klero, kvai intelektualci negdje u Rimu i Beču odlučili biće oni Bosni ( hercegovine nije takođe bilo) biti hrvati, a istočni kristijani srbi. Tako je i bilo. Bošnjani, vole svoju državu, vi, ostali, mrzite Bosnu i zbog toga ćete patiti za navjek. Čak i kada odete iz Bosne!
@alejalipa92 Mislim da necemo ic iz BiH nego da cemo ju etnicki pocjepati. lp.
Damire samo napred!
e hoces ti sarajlije nazivat bijedom a svi voze auta i to kako ti kazes po 2
Svaka cast gospodine Niksicu.
Naguzili… koga? tebeeee.ba
manje fokusa na ciljeve partija a više na potrebe građana!
A ja pameti, ti mislio dok odeš u Berlin oni će se promjeniti. To su obićna đubrad.
Kada će BiH marksisti biti pozvani na odgovornost za zločine i pljačku u toku i poslije drugog svijetskog rata? BiH, hrvatski, srpski, slovenački i crnogorki marksisti misle da će ostati nekažnjeni i da će pokradena imovina biti imovina njihovog legla samo jer su zaratili devedesetih kako bi se sakrili iza vihora rata. Pa neće da može. Iako se trude da sakriju tragove i da arhive ostanu nevidljive, proporcije njihovih zločina su ogromne i svakim danom iz tame izlaze na svijetlot.
Nikšića je u uhljebio isti onaj koji je uhljebio i ovu trojicu ministara -Damir Mašić SASDP diktator tako da su svi oni isto sr.. drugo pakovanje. Ovom je npr bio cilj da uđe u SKS i siguran sam da je već tada plavio plan kako da se izvuče. On nije bio kandidat ujedinjene ljevice nego SDP-a. A Mašićevi kadrovi..Nikšić se učlanio u SDP krajem maja a Šteta krajem augusta. Samo promjena statuta i određeni broj godina aktivnog članstva prije kandidature može zaustaviti ove uhljebe.
@HimzoCetvrtina zaboravljate da je Damir Nikšić bio nezavisni kandidat za načelnika opštine Centar i da je osvojio gotovo isto glasova kao za Skupštinu KS, bez SDP-a.
@manamana Da naravno da to zaboravljaju :D