Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovog smrde mašića pa jel' svjestan koliko je ogavan! J..o li te drug i predsjednik
Dodje jedan predsjednik skupstine Turske da prisustvuje na iftaru u Livnu i to na otvorenom, a jedan ateista i komunista Niksic nikada da posjeti Bosnjake povratnike vec siri mrznju i sve sto je Bosnjacko. I takav da vodi Bosnjake i BIH ! Izdjanik koji pravi neku malu Jugoslaviju samo tamo gdje su Bosnjaci vecina!
Sta ima SDP i Nermin Niksic protiv Bosnjaka i Islama? Ako mu smetaju Dzamije samije i Ezan neka ide kod Dodika i slusa crkvena zvona.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo, svaka cast, zasluženo !!!
@melyB Nikada nismo ni sumnjali u Nermina! Demokratski do kraja !!!
Koji je dupelizac ovaj Masic to je za ne povjerovati!!! Eno mu jos samo usi vire iz Nikšiceve guzice 😂😂😂😂
Dva grobatora SDPa. Ovi likovi su direktno krivi za loše rezultate stranke.
Lose racunas, papak jedan iz Gracanice, ako mislis da cu ja glasat za tebe da bi ti guzovace dobio dobru platu, a sto bi ja bolan lomio leda a ti tako guzovace da dobijes paru lagano, jbo ti ja mater i svima koji glasaju i za tebe i za sve ove poznate labrnje koje gledamo svaki dan, sta to meni fali majke ti, hajd glasajte za mene vi svi, pa nisam ni ja los, niti kradem niti sam proklet, sam kolko treba da prezivim... Sta ste to vi bolji od mene, jbm vam sve...
Krmojed!
Hahahahahahahha vidi Masica, jesi li svinju zaklao?
Samo mu noge vire iz supka Niksica..
Djes ba ....liz...o....guz...
U SDA slave
I ova dvojica trebaju da nas vode. Ma dajte molim vas.
Sta da napisem , koju poruku da posaljem.....moze ova univerzalna : lmrzs !
Od 40 000 Masic nam nabroja svega 2000 glasova. Kakva pljacka!!
Boli niksica ona stvar za sve glasace on je svoje sklonijo u dojclan.zaposlio pola familije na drzavnu sisu fuck
sada kada je dokazano da je drug Nikšić jedini koji je smogao snage da očisti SDP od kukavičjih jaja opet bošnjama nešto ne valja ako Bog da vidječemo kada vas bakreni naguzi sa trećim entitetom tko ga će te tada kriviti hebo vam Drug Nikšić Nanu naninu smrt fašizmu a Bogami i vehabizmu
Da hoce vise krenut stranku
Nezna se koji luzeri gori dal SDP ili SDA ...