Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik je bio na terenu, u Maglaju i Zavidovićima..radi svoj poso dobro, ne znam što ne bi radio i ovaj odgovorni dio. Uvijek sam za da se mladom čovjeku da da radi, ne daj u ruke Bevandi, Bakiru i sličnim lopovima!
Tako i treba neka pokaže da je tu za građane, mladost, pamet i sposobnost su konačno na djelu
Ne daj Bože Bakiru dat, pa on nam je helikoptere prodo Turskoj pa gorimo ko Olimpijska cijelo ljeto i od Hrvatske tražimo..gad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Momak koji pozitivno radi, i pošteno, do sad je pokazao. Nemoj biti ko oni poslijeratni uhljupi, što su razgrabili sve donacije i pomoć. Nek nam je sretno.
Nema više njihove pljačke, tome se treba stati u kraj, Damiru želim da pametno radi i da bude ponos nas mladih, velika je ovo odgovornost ali ne sumnjam u ishod
Omladina, omladina..stari nek idu u penziju, gdje im je i mjesto!
Sad sta god da se uradi, povezuje se sa predizbornom kampanjom. Zatupljeni narode, bitno je pomoci ljudima...
Sposobnijeg i postenijeg nisu nasli. Odlican izbor!
u potpunosti se salzem, dosta su vise ovi starci zasjedali, vrijeme da mi mladi preuzmemo, damir je pokazao da mozemo!
Još 5 mjeseci do izbora a uranilo se s predizbornim. Al' rade to udarnički. Bakir u Šamac Audiem A8, ovaj prihvat donacija, premijer ne skida sa sebe kabanicu ni u TV studiju, junački sjedi i pod refletorima. Jedino što ih mijenja u različitim bojama. Fahraon ih razvlači po Avazu... Navalili ko da su izbori sutra. Nešto nam se Željko ubibio, slabo ga po TV-u. Nije mu se ni bivši šef Zlaja nešto plaho razbaco. Boli sve njih briga, opet će oni u oktobru po svoje.
Uhhh Zlajin igrac........
Idemo punom snagom Mašiću, građani BIH trebaju pomoć više nego ikada, samo zajednički, ujedinjeno možemo uspjeti
držite to dalje od Bakira i ostalih lopova,oni će se na sve moguće načine truditi da se ogrebu i obogate na štetu i tužnim sudbinama bh građana
Mašiću samo pametno, pomozite građanima koliko god je to moguće, velika je odgovornost na tebi
Odlican potez Vlade da na celo postave covjeka koji je i vise nego odgovoran i koji ce to obavljati prije svega srcem, jer ovaj covjek je prije svega covjek!
ovo treba pod hitno zaustavit dok ovaj lopov i njegova sdp banda nisu opljackali pomoc!!! ova federalna vlada je dobro organizovana banda koja se bogati na tudjoj nesreci.
Pa šta će ovaj Lagumdžijin pederko i demagog pomoć nekom
...iskordiniraj ga, maške...pa ko jami, jami, što bi reko đeneral/šofer lj.ć.rojs...
I tebi otvoreno ..bem majku retardiranu.
..dobro, vicko, nisi me iznenadio :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sad nam samo treba da lopovi koordiniraju humanitarnu pomoć
Pa jeli stvarno mislis da ce neko uzeti pare koje ljudi doniraju u ovoj muci i jadu? Pa nije ovo 1996 i Haris Silajdzic, Brankovici, Terzici, Gavrankapetanovici i Izetbegovici...
Prvi pomocnik da mu bude glavni tuzitelj, drugi pomocnik sudija a treci policajac just in case.