Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tu vam je i kraj, vi debili ako niste u stanju da osjetite da vas narod dozivljava kao Zlajinu zaostavstinu i antipatise vas Niksic, Masic, Cengic ... vi djaba i izlazite na izbore 2018 ovakvi u ovom sazivu kazem vam gubite 100% mrzi vas narod
@shahzudin ma da mole Denica Becirovica da preuzme stranku i da ih vadi iz govana, na ove face omladina je alergicna , a oni nemaju ko SDA zagarantovane glasove, izumrli su oni sto su mislili da im je SDA kao partija ostavljena u amanet
Nije stranački al tuga. Tonu stranke sa ovakvim pijavicama. Frajer bez staza u bilo kojem poslu. Rodom iz Gračanice , rat proveo u Srbiji , doduše djetinstvo. Sad Sarajevo nova destinacija. Bosno tuga te golema ceka.
a što ne rodne mu Gračanice?
a što ne gračanice?
SDA na koljenima, ali tu se uvijek nađe SDP da pokaže da ima gorih.
Jel to nije bilo ljevičara ili socijaldemokrata na raspolaganju?
Nije mi posebno drag cak naprotiv treba mu dati sansu. Sto se tice Mirine politike njegova ideja je da se SDP i SDA priblize zato bih dao prednost Damiru iako kazem bilo je mozda boljih kandidata od njega.
Joj ovog papka, nije mi dobro od njega.
2000 ljudi glasalo za predsjednika KO SDP Sarajevo, a ovaj izabran sa 1500 glasova. Bakira za predsjednika SDA izabralo 20 zaokruživača na Kongresu. Jel to istih 20 plaćenih za komentarisanje na klixu?
Zlatni zlajin omladinac, sve manje kose na glavi, a vise na bradi, valjda zbog SDP mudrosti. Kakve komunjare, tito bi bio ponosan na sve, srecom ne dobise izbore. Dubiozu za predsjednistvo!
GORE SOCIJALISTI A DOLE SOVINISTI
pa u sdp-u se barem bira jedan clan, jedan glas. druge partije nemaju ni d od demokratije u svom djelovanju
ja dusebriznika iz sda i iz ovih pokusaja gradjanskih opcija kao gs i sl.
Vjeciti studenti, dupeuvlakaci, namirisani pederi, eto na sta je SDP spao... stvarno tuzno
Još jedan u nizu licemjernih poteza, Damir Mašić koji nije iz Kantona Sarajeva pobjeđuje čovjeka koji je iz Sarajeva i jedan od utemeljitelja ideje i odbrane BiH.
@SveZaBiH ako je izbor za Kanton Sarajevo logično bi bilo da bude iz Sarajeva, a tebi očito nešto drugo smeta, a ti si bivša komunjara i novopečeni nacionalista, ja nisam ni jedno ni drugo, niti sam ikad bio, nego slobodnomisleći čovjek.
očekivano,.. u SDP.-u ništa novo godinama
Da su htjeli sta da primijene zvali bi Bogica Bogicevica ili nekoga od starijih, iskusnijih i cestitih clanova koji su ranije protjerani... Ovako... nidje veze...