Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masicu, Prosvjeta se ne moze oporaviti ni za jos 100 god sta si uspio sjebati za 4 godine, drzava sada mora isplatiti prosvjetarima milione za sve ono sto ai ti zakuho, neradnice, imas jos obraza da se javljas. Lopovcino, idi zaradi jednu platu u privatnom sektoru pa onda pricaj o necemi. A TVOJ HELEZ PJANO JE DODJELJIVAO ZA PARE POSTOTKE INVALIDNOSTI I STAVLJAO NA SPISAK LAZNE BORCE!!! PODRSKA BORCIMA, ISTRAJTE!
Od Edina Music ne postoji veci ublehas i neradnik.
SDA lopovi već godinama varaju ali neće još dugo, svemu dođe kraj pa i njima će uskoro ABD
povraca mi se od ovog Masica,Karajbica,Jasenka i ostalih SDP glavutana a sve goli lopov i reketaš
Znaci svi koji protestvuju da su u pravu. Pa ovakvo politikanstvo je i prizvelo milion boraca. Prvi osnov je stvaranje 1601 borackih uduzenja da bi se po rodbinskoj i stranackoj liniji zaposljavali uhljebi da zive na narodnoj grbaci, a toliki nazovi borci da budu glasacka masina za SDA a mogu evo kroz ovakve politikanske podrske biti baza i za druge partije koje nisu napravile nista pozitivno da bi na realnim osnovama dobijali izbore.
Varaju nas od 1990-e. Najvece zlo koje nas je zadesilo jesu nacionalisticke stranke. To su virusi koji vladaju zahvaljujuci jadu, siromastvu, mrznji, tenzijama, kriminalu i korupciji.
DAMIRE MASICU UHLJEBU
Mora da taj Music dolazi iz SDA ili SBB cim voli da laze
Predlazem Fahri i SBB sada nek plate Merlina da Denisu pjeva predizbornu kampanju sa pjesmom Dino Merlin - Kad sve ovo bude juce Jednom kad sve ovo bude juce stavit ces na krilo unuce kad bosanske zime zasnijeze reci, ja sam bio tu kad je bilo najteze ja sam bio s Bosnom kad je bilo najteze
https://www.youtube.com/watch?v=Izl2mvWu4EY&t=
SDP HDZ SBB su u talu i manipulisu sa privatnim Borcima
gledaj ovih glavatih ljevičara. ne zna se ko je više štete nanio bošnjačkom narodu, škutori i đikani il' ovi naši bošnjački kvaziljevičari
da nije bilo tih titinih pionira koji su Sarajevo branili titinim slikama 92 ne bi nam ni đikani ni škutori toliko štete nanijeli.
A tek SBB i Scepo !
..evo, i ova nakaza ima nešto reći!
Da li Edin Mušić vara parlamentarce i ljude koji protestuju ispred zgrade?