Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U tijesnoj većini dvije ruke su mnogo skupe ....😂
za mjesec vijest Damir Marijanovic se prikljucio migrantima ...napusta BiH ;D
Genijalno. Damir^2.
podrska za Damira Nikšića , pogotovo što je 'zagalamio' i onda scene pravio... vidjelo se na njemu da mu je krivo i da mu je stalo.. također vidim top kkmentar bi nešto protiv D.Marjanovica ?hahah paša moj solidni..Marjanović je institucija...
Fakat. Raja nije upućena. Da su nam svi političari kao Damir Nikšić, svima bi nam bilo puno puno bolje.
Ako se neko povuče jer vidi da stvari ne funkcionišu, a nije u stanju nešto uraditi konkretno, ne valja. Ako ostane, onda se uhljebio. Nije do njih, do naroda je - 'ebe ti majku šta god da uradiš - zato oni koji "ispeku zanat", tj. ogluglaju na lajanje naroda, mogu bez problema da plivaju u političkim vodama jer im isti taj narod to omgućava.
TANDEM SNOVA
Ovaj Niksic je genije i jedini pravi socijalista i ljevicar,ali ne moze sam nista kad su ostali prodane duse..
Baš tako. Ova ostala neupućena raja “nidje veze”.
Ja sam mislo da je ovaj Marjanović malo pametniji obzirom na silne škole itd., itd. Šta očekuje da će postići s ovim klaunom?
Glup i gluplji!
Bakir ih kupio vjesto i takticki. Uskoro kraj vladavine Forte i Konakovica. Naci ce Bakir 18 ruku jer milijarda KM budzeta godisnje ili 4 milijarde KM od izbora do izbora osigurava uhljebljenja, tendere, grantove, donacije, pranje para, nenamjenska trosenja, rasipnistva, luksuz i druge beneficije koje uzivaju oni koji ne zele u Njemacku i kojima je dobro sada
D&D saga počinje... Samo naprijed! Jedina dva čovjeka sa idejom koja nije krv i zemlja...
ja ubleha braćo moja mila
Čim neko nije fašista i tzv ljiljan bošnjo odmah ispoljava svoj primitivizam i negoduje
Ovaj sve sjebao a nije ni ženu uspio zaposliti pa sad trazi drugi način:-)
Dva damira,dva ublehaša!
Ko bi rekao da je i ovaj budaletina...