Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno da je jedan politicar javno progovorio o skrnavljenju ljepote Sarajeva od strane kozojeba i kozojebne pameti i urbanistickog nasilja koje se provodi nad gradom od strane gradzevinske mafije u spegi sa politikom.
Zelena kratkobrada stoka je opoganila ovaj grad to je katastrofa
@Muckalica Može se govoriti protiv svega, svake vrste prljavštine - od neplaćanja poreza, smeća, zagađenja, grijanja na smeće, starih auta.... - jedino se protiv zidanja niko ne usuđuje progovoriti. Bravo Damire!
Pa cemu zakon ako ce se svake 5 godine legalizovati ono sto je bespravno izgradjeno....dopustite onda svakome da gradi gdje sta hoce...ah da to samo smije SDAOVCI....i oni koji glasaju za njih...tako se dobijaju izbori...interesima a ne intelektom za citavo drustvo i sistem.
Koliko je SDA divljom gradnjom uništila Sarajevo, Eugena Savojskog možemo komotno nominovati za šestoaprilsku nagradu. On je za njih humanista.
Kada je svojevremeno pokrenuta neformalna inicijativa da se Baščaršija nađe na listi UNESCO, ljudi iz te organizacije su rekli da je ta ambijentalna cjelina toliko uništena nelegalnom gradnjom da nema šanse. Od hotela Saraj pa nadalje...
Sve dok promjene regulacionog plana može odobravati opština/načelnik, nema ovde reda.
Ma yeb@la vas istorijska jezgra. Šta je sa ostalim dijelovima grada, napušteni objekti, kiosci, konstrukcije, npr. NGrad
E divi mu stajlinga ,jos se fura na rusku kragnu hahahaha
Kozojebima nesto nije pravo? Zbunjeni ste? Smeta vam civilizacija?? Sta se desava???
@DostaDosta definiši "kozojeb"
Od sada svaki prikljucak mora da potpise ministar licno i cao , za vodu , gradjevinsku svaku dici na nivo kantona a ne na opstinu !
BOLJE VI MJERU DONESITE OD SADA KO HOCE ZGRADU DA PRAVI DA UCESTVUJE U PROSIRENJU VODOVODNE MREZE, OBDANISTA, IGRALISTA, VATROGASACA I SVE OSTALO A NE OVAKO POJEDINI INVESTITORI I SDA BAGRA UZELI PARE ZA KVADRATE A SVE OSTALO CE NAROD DA PRAVI .... ODMAH MJERU NEMA VISE IZGRADNJE I NISTA SE PRIKLJUCITI DOK SE NE IZGRADI INFRASTRUKTURA PRATECA
Ljudino , ko to da uradi ? Evo smjenili ste komesara, ali kada vam Tuzilastvo stopa! To dobra ekipa moze jednu kuca da vrati u prvobitno stanje za dan i sutra livada tu da bude! Ali ko to da odradi ? Ko da posalje policajce da patrolira Vilsonovim da budale ne vodaju kerevo na dugom povodcu bez brnjice, ko da policajcu juce gledam na Alipasinom parkiro policisko vozilo na zelenu povrsinu i pije kafu jos plus istetoviran sav!
Izdajnička "Naša stranka" mora biti uklonjena sa političke scene BiH.
@AlijaOtacNacije cuj Alija Otac Nacije... pa debilu mrtvi, majmune... hoces reci da su Bosnjaci stari par desetina godina kao narod????
Ponjam'ke ti se u sendwich sa poly salamom za koji radis drug