Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi takođe trebaju da dignu dupe i bore se za svoja prava, osim što po kafićima i socijalnim mrežama plaču nad svojom sudbinom!!! Tačka.
Jednim dijelom se slažem.. Ali shvati da je borba protiv sistema ustvari borba sa vjetrenjačama a čak i da mladi pobijede na kraju država će biti prezadužena, sve što vrijedi stranci će pokupovat a mi ćemo raditi za neke crkavice.. Jedina izlazna varijanta koja je manje rizična jeste da mladi pokupe svoje stvari i odu negdje drugo da žive gdje ih čeka neka bolja budućnost..
A za to su krivi stariji, treba odgojiti mlade da se bune za svaku sitnicu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Damir Marjanovic jedan od rijetko pozitivnih likova, ali dzaba sve. Stara narodna kaze ako zelis da zauvijek unistis neku zemlju, unisti joj obrazovanje. Nase obrazovanje je davno unisteno, 100 damira mu ne moze pomoci.
Rektor u majci i farmericama ? Ah da na još jednom od inih univerziteta za printanje diploma.
On bi penzionerima tutnuo puške u ruke da jurišaju...
Mladi nece da rade uz duzno postovanje izuzetcima... i onaj mali broj sto bi da radi najradije bi kakve kancelarijice... ne prave vis edjeca sa roditeljima kuce ne idu sa roditeljima u bascu kad nesto treba iz granapa mama i babo idu a omladina spava do podne...
gdje li se sada gura pa se promovise na klixu... kakav ublehas.
pametan si ti vidi ti sa na glooovi..
Gospodin Čovjek, zna o čemu zbori.
ko ba nije apatican...
Damire uz duzno postovanje tvoje licnosti i tvoje angazovanosti kao i opredjelenju politickom mislim da upravo da takvi kao ti i stranka koju vodis bi mogli u skoroj buducnosti biti jedna fina sijalica na kraju tunela oko koje bi se mogla okupiti urbana omladina koja bi mogla i te kako izgraditi sebi i svoj identitet i komoditet za bolju buducnost
"insotranstvu", e moj Klixe..
Greška, oni se ne pozivaju, oni se nude političkim strankama, pored ljepljenja plakata, distribucije prospekata, lobiranja za svoje lidere, pa čak se i potuku za iste. Omladina, studenti vole ovakvu vlast i sistem, a podržavaju ih radnici i penzioneri, niko se ne žali, buni, sve dobro da ne može biti bolje.
Bem ti kuruzu! Mi odje u Švabiji nemamo pravo ni da glasamo ni lijepit plakate, a kamoli da nam dozvole da s nekim ratujemo! A to je protiv naše biološke naravi.
E MOJ NEVIDE ČORONJO NIŠTA TI NEZNAŠ
Samo nam ovih pozitivaca dajte, ne trosite rijeci na politicare i njihovog sranja.
mladi moraju da se oslobode patrijarhalnog načina razmišljnja..postoji mnogo toga čemu mogu da nauče stare prdohane, samo nisu svjesni svoje moći