Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MoRe ovdje svašta ... Još nismo vidjeli, a izgleda hoćemo, da nam ministar ima ured u zatvoru u Zenici...!!! Gdje li će mu smjestit zamjenike, pomoćnike, savjetnike i tehničko osoblje..???
x
ma imal mi dze Bakira? pozelio sam neki fin tekst o njemu
neka svko radi svoj posao i onda ce biti nekog napretka
Tako to ide politicari svoje sinove uce, notari svoje, sudije svoje, advokati svoje, i jbg krvna linija sjebana sta mozes, sve korimpirano i dodje i pametuje.
DF je ispusio svoje
Kadija te tuži kadija ti i sudi kod nas je odavno tako. ko još u ovoj zemlji vjeruje u nezavisan rad sudova vjeruje i da su štrumfovi stvarna bića. procesuiraju se montirani predmeti ponekad se kola slome i na nekom zaista krivom da se narodu zamažu oči kao da nešto rade, nemojmo se zavaravat i lagat sami sebe. Prijeki sud naroda je jedino rješenje il sve predmete iz sudova i tužilaštava poslat na rješavanje sudijama bilo gdje u svijetu tad bi jedino imali pravedna suđenja
Zaljubljen u tebe oduvijek sam ja,pusti da ti moja ruka sad utjehu da
DAMIRE BECIROVICU, TO I JA ZNAM, OVAKAV KAKAV JESAM. STA NAM BJESE SA KOVACEVICOM ILI SE MENI PRICINI DA GA VIDJOH?
@Damir037 STA SAM SLAGO, BOLAN.