Komentari (328)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo da neces podnijeti ostavku, zato cemo se svi potruditi da je ipak dobijes. Sutra, u 13:00, mirnim protestima cemo traziti da odgovaras za svoj nerad.
Dodji da nas brojis, pa javi dalidi, jer i ona ima obicaj da broji, pa se zabroji hihihi
@norid jel bilo preko 10, ide li glava ? hhihihih
Vještaci danas pričaju o nekoj depresiji i traumama kod rospije alise, a ona redovno izlazi po noćnim klubovima u Sarajevu i putuje u Italiju. Čudna neka depresija..
a bgm i epilepsija....
@CheshireCat a o amneziji da ne pričamo...
Gledaj ti face!!!
klanjali dženazu trojki iz Zenice, kaže najbolji likovi u džematu a alkohol pili i boga psovali na svakom koraku. Kaže otići će u dženet hahahaha. Dobro koga nisu ubili.
I TEBE SU ZNAČI PODMITILI PRANGIJOM KUCO.
Vrati pare tim što su te platili i olakšaj dušu-kaži istinu i idiiiii!!!OTRCANA KOOOZAAAA!!! Jesu li mogli naći nekoga za obnašanje funkcije dotične a da ne izgleda ko da je sa redaljke došao/la!?
DAAAAJ OSTAAAAVKUUUU JALIJOOOO BH VRHA!!!
Kako ti istragu mogu ugroziti društvene mreže...narod je uvijek raspravljao,pričao,prepričavao,izmišljao... Što se ti jadna ne bila porediš sa običnim svijetom na društvenim mrežama...što klecaš za narodom i šta narod priča...reci nam ti nešto pametno sa te funkcije koju ne daš ni za živu ni mrtvu glavu!!!?
Šta će jadnica...samo ona kaže da je rahmetli Dženan stradao u saobraćajnoj nesreći...??? A u čemu je stradao njen mentalni sklop...u koferu punom para??? Jebem li ti nanu, da sam na mjesto Muriza ubila bi te bez razmišljanja! Koje si ti govno...''glavna tužiteljica''-posrana!!! Stidi se te ''titule''!!!
Ne bi joj oraha smio uzet iz ruke.
Tebe i ALisu u prtivor ! Dok ne propjevate ! Da ti imaš pred sobom POROTU GRAĐANA koja odlučuje o krivici ko u Americi, ne bi ti ništa tvrdila i odlučivala. A ovako bivša sudinica pa uvezana i sa sudijama i hajmo sa korumpiranom polucijom ubijat. E NEĆETE VALA I VAŠE JE ODSVIRALO ! Rekao samo to i Salihoviću al mi nije vjerovao ! Pojma nemate kakav kolaps ovakvih struktura slijedi !
Ova žena je zmaj, ali sama sve ne može. Neko se ozbiljno trudi da skrene pažnju sa stvarnih činjenica , a narod ko narod, glup, pa glup i nasjedne uvijek.
O cemu pricas ti?!
Moze li se znati ko je otac Alise Mutap i Mirze Ploskica? Dajte nalo vise informacija, narod ce sam sastaviti ovu slagalicu. Tuzilastvo je placeno da vodi na krivi trag.
da sam ja na mjestu Dzenanovog oca, svratio bi ja do vasih kancelarija sa kalašom pa bi vi meni svi propricali mamu li vam korumpiranu vasu...
https://www.youtube.com/watch?v=Mi5F7vn4lx0&sns=fb stravicni krici unesrecene, pozar na alipasinom , snimak od pocetka do kraja.
mrš!
@Atine Sram nek bude i KLIX i tebe i onoga koje ovo stavio na internet. Nemate trunke poštovanja prema ljudima ili ljudskoj patnji i nesreći.
Ja ovako se ponasaju FAHRINI kadrovi koji bi za stolicu ubili i najrodzenijeg.Isto smo imali nedavnu situaciju sa onim Jusicem pa ko fol Fahro ga smjenjuje a on ga bukvalno ne j..e niti reaguje na to.
ne trebaš dati ostavku. samo se poturi i podudlaj još jedared svome nsmješteniku