Komentari (376)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zadnji izadje neka ugasi svjetlo...
QURAVA
@pornicisudobri samo a te ispravim,ovo je esbebe bagra
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zemljo otvori se
kahvica miljenica šćepova ljubi je majka !
QURAVA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Stidis li se Dalida tako visoke plate za nista, sto podmeces klipove gdje mozes...BLJAK!!!!
100.000 Bošnjaka je dva metra pod zemljom, mnogi od njih zaklani, 50.000 zena silovano jer smo htjeli da ne budemo robovi, da budemo slobodni. Danas borce koji sprijecili da svi budemo pod zemljom tuku na ulici, danas te iste zene rade za 500km, danas oni isti koji su bili vani tokom raa sada se vraćaju a oni koji su bili u BiH za vrijeme rata moraju ići. Danas nam djecu ubijaju neki drugi krvnici, al ovi su nasi, nisu oni tamo. Ne boli ovoliko ni ono sto su uradili Ratko i Radovan.
Glasajmo i dalje za SDA. Prelo vode do slobode. :o)))))
pogledajte lajkove na top komentarima. pa tko ih onda izglasa na izborima? ma hajte molim vas....
kurva
dakle, odradila dobro posao, za koga - nikad nećemo saznat.
Pa ljudi, kad ce vise ta revolucija?????? Dokle da se ceka? Pa treba nam najradikalnija i najveca revolucija da narod istjera ovo sve vise
Ovo ovdje je otprilike stav svih glasača u BiH. Da ima iko normalan, a nema ovu bi davno pobrisao sa pravne scene da ne pričamo o čemu drugome.
A ja konto pravit halu i razvijat fitmu u ovom supku,samo bjezat odavde ili silom rastijerat bratiju
Dno,
RASPAD
Svim silama zele da prikriju ubistvo Memica sve ovo radi SDA
ljudi ova sda i sve stranke upste(govorim o svojim tj bosnjacima)ako ostanu doci ce vrijeme da umjesto ovnova za kurban ce mo morati davati djecu a koliko misle da su jaki to nije daleko,jer sta smo mi i ko smo mi za sda ,,sve goljo i fukara,, e to smo mi narode
filozof07 - Pa SDA nam je već pojela najmanje od rođene djece bar 100000 onih koji više nisu u Bosni, jer im je Bakir "našao" u Evropi. A one koji su ostali i još nerođene, čeka odplata dugova MMF i ostalima. Naravno, te pare im je pojela i popila SDA mafija! Državotvorna, tvorevina, uhljeba i mafijaša!
14.02.2019 17:21:50 lijepa cestitka ,,bakire,,porodici memic i narodu svaka cast,samo ste se malo precijenili sve ima rok trajanja a kad istekne nije vise za upotrebu??????
e ovo je terorizam
Može li se zaustaviti planeta zemlja? Ja bih da sidjem.