Komentari (468)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljka nema para da se vrati majci u Bosnu...Molim sve dobre ljude da joj uplate novac na 4897845456748944489 Bobar Banka
Skupljajte vi za vodu i grijanje.
mislim daje ovo racun upavlovic banki
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Poštovat prošlost i gradit budućnost za dobrobit naše djece
@TrampnasvJovana Heroin los - nikakav
@Lostframe Previse misomora, ili mozda premalo
Ja mislim da ovakve posete trebaju da budu poruka ljudima na saradnju,.Saradnju u ekonomskom smislu i to da se sve posleratne države uključe.Da se ekonomski udruže zemlje i da uz bolji život ostane sve kako je sada a ne promene granica, novi ratovi.. Apel za uvoz-izvoz robe i sve ostalo
zašto niste poveli Milorada?
www.kazoze.com / ocijenite poslodavca, praksu ili konkurs ;)
zvizdiću, reci mu da se takođe bih ne želi miješati u unutrašnje stvari Srbije te pozovi da se razgovari nastave na proslavi dana državnosti Kosova
Ljudi moji, radite na tome da se približimo svi Europskoj Uniji, a ne da zeznemo jedni druge. Pokušajte da uradite bolje za svoju zemlju, da je napravite prosperitetnom i dobrom za život. Ne svađajte se, ne raspravljajte. Političari mogu da naše balkanske zemlje naprave odličnim za život, samo kad bi htjeli. Nismo mi ni gluplji ni smotaniji od ostalih evropskih zemalja. Samo nam treba da političari počnu misliti za svoju zemlju a ne za svoj džep.
Naivne jadne Bošnje, misle da ih volimo ahahhiihihihihihiiihih
Priznati agresiju, zlocine i genocid pa da proslavimo i mi Bosnjaci, dakle da se pridruzimo slavlju i festamo svi zajedno.
dačić mislio i da je halid u delegaciji pa on požurio da ih prvi dočeka.
dačić mislio i da je halid u delegaciji pa on požurio da ih prvi dočeka.
Član sam Predsjendištva jedne zemlje kandidata za EU. Molim Vas za vaše mišljenje, jer sam istovremeno i predsjednik jedne demokratske stranke od akcije. Naime, kćerka mi se udala za Srbina, i šta da se radi, DA LI DA SAD BRZO RELAXIRAM ODNOSE SA SRBIJOM ? Supruga mi je napisala recept : RELAXIRAJ PAŠA MOJ SOLIDNI I TO MAXIMALNO, imam neprodatih apaurina u svojoj klinici za svakog Bošnjaka.
Imate li kakav video sa dočeka, pa da vidimo koliko je poljubaca palo ( DVA ILI TRI) u rafalu, pa da možemo da zaključimo koliko je otopljenje iskreno a ne preko jednog cenzuriranog organa.
sa srbima nikad pregovarat to je narod koji voli pesinluk i svinjetinu
Isto ko moja komsinica,priprema sofre za dzamiju i klanja,Sneza a jos rodom iz srbije....
Neka su otisli da polizu sto je Vojvoda zasro u B. Luci...
Neka su otisli da polizu sto je Vojvoda zasro u B. Luci...
Neka su otisli da polizu sto je Vojvoda zasro u B. Luci...
Neka su otisli da polizu sto je Vojvoda zasro u B. Luci...