Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde ne bi li nam svima bilo bolje, podrska dijalogu
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar, pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
Kome tipkaš posrbice ? Za razliku od tebe mi svi znamo ko nam je majka.
što bi reko Tihic neka razgovaraju, jer šta je alternativa. Za SDP-ovce http://www.youtube.com/watch?v=AulcVNomH4M&feature=related
naravno,svakako cemo \"DA RAZGOVARAMO\" da sami sebe osudimo na ponovni GENOCID-kulturoloski,ekonomski i da ponovo uđemo u SRPSKO LUDILO!Da postanemo PONOVO motor koji ce prehranjivati,radovati i gajiti TUMOR koji sam sebe naziva \"srbinom\"!Takver jeftine prosrpko pravoslavne fasisticke fore ste mogli prodavati poslije svakog OD UKUPNO 10 GENOCIDA nad Bosnjackim narodom u BOSNJACKOJ BOSNI I HERCEGOVINI!I u Europi!Međutim..takva \"praksa\" vise ne i NECE dati nikakve rezultate i NIKAD vise!E,jadni c.igani srbi...đaba vama i najmanji pokusaj \"pranja mozga\"..
Volim kada ljudi razgovaraju i kada se dogovaraju o pomirenju. Bez pomirenja na Balkanu nikome srece nema niti ce kome mrznja dati nafaku.Svako od nas treba da razmislja na isti nacin, kako da se obavi pomirenje zakrvljenih Balkanaca,da jedni drugima oprostimo i da molimo za oprostaj.Ne mora se nista zaboravljati i ne treba,ali se buducnost treba graditi na cistim odnosima bez primjesa bilo kakvog podozrenja ili ne daj Boze mrznje koja nam je skoro unistila svijetlu proslost. Ja svojim Bosnjacima sve oprastam-i spaljenu kucu i sve zlo koje su mi u proslosti nanijeli u cilju bolje buducnosti i prosperiteta Balkana,a time i nase dvij bratske drzave R.S. I M-H/F..
haha jao,ova Turska genocidna k.opiladija,fasiti srbi..kako se jeftino prodaju!Kao MI imamo nesto mnogo zajednickog,a?Kao,da nema nikakvih vanjskih utjecaja pa \"DA SE DOGOVARAMO\"!??hhehehe Imamo zajednicko-pusicete Bosnjackog obrezanog slijedecih 500 ali Bosnjacki narod sa vlaskim srpskim ciganskim krvnicima vise NIKADA!!Đaba vam,a sve TVORNICE LAZI i sve UDBE zajedno!SIKTER!!
paćenici Srne nije pačić govorio sa Lagumdžijom nego Lagumdžija s pačićem.
uvijek je bolje pricati nego ratovati.
Fino je pricati sa Srbima, ali nije uredu pricati SAMO sa Srbima
Zlatko za razliku od SDA ministara koji se bore za fotelje trenutno, radi svoj posao. I kakve veze ima sto prica sa srbima, bolje pricati o necemu konstruktivnom nego jedni druge mrziti do kraja svijeta...
Ma kakvi bolje, dugo cemo se mi nacekati da nam bude bolje.
Lagumdzija i pored ove krize u vlasti ima vremena i za svoj posao, sto sa nekim prethodnicima nije bilo slucaj.
Razgovara se o humanom preseljenju grčko-tursko rješenje balkanskog konflikta.
ovaj Zlaja samo sa Srbima prica