Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moreš ti dačiću samo it šit,za drugo ti je kasno,kosovo je republjik i tu nema više cile mile,nisu šipci bošnje ga ih zigu kako se kom napne.
A sveta srpska zemlja?! izdaja narode!!! hahahaha Moji vlasi sa takvom kulturom i ponasanjem bicete izolovaniji od albanije
Odgovor srpske armade će biti žestok. Sad će visiti danonoćno na neprijateljskim portalima.
se javno vraca u svoje staro jato medju one koji su ga stvorili nikada ih nisam volio ali moram priznati da ovaj puta rade kao sat sema koju su napravili je naprosto genijalna ruski uticaj svakodnevno tolito raste da se njihova blizina osjeca u vazduhu
haj metastaziro dabogda
SENZACIONANO ! obavezno procitati : http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/89822-OHR-nece-ukinuti-svoju-odluku-Odluka-Vladi-Federacije-rukama-Kebe-Budimira.html kako su Lojanovic, Budir i SDA zavrsili kao istroseni prezervativi ! Odlican canak, obavezno procitati !
ZABOLI ME K.... ZA KOSOVO I ZA GENOCIDASE FASISTE SMRDE!