Komentari (306)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želja, svaka ti čast, ni Tito ne bo bolje rek'o!
Sto vise se naoruzati, time cemo ovakvim fasistima sumadijskim staviti quurac direktno u prljava usta
@LojaviKurbanac Izgleda debilčino da ti je BAŠ drago čim četiri puta pišeš.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Debeljko, nema VELIKE SRBIJE, nemojda prijezis nikome, sram te bilo godina u dupetu!
Ti i Vulin ko dva vola sa taljigama,opustite se ba vrijeme kurcu prolazi.
Hajde sad svi komentatori i internet ratnici na spavanje! Zahvaljujem u ime Klix-a na broju otvaranja ove stranice, danas ste Klix-u zaradili par stotina eura, nije to malo.
ADBLOCK
To Zeljko papcima izgleda mora ponoviti jos koji put...ne kontaju.
Ono kad se osrednji prepucavaju da nahrane neuke.
1. Zeljko Mutna Voda Krene Komsic vlakom do Banja Luke, dosadilo mu u Sarajevu, a kod familije u Kiseljak ne smjese. Sjedne tako pa uskoro zaspi, probudi ga neki krsni baja na jednoj stanici i sjede pored njega. Pogleda on u njega i sav se trze, a baja ga cvrstim glasom upita: ,,Gdje si pos'o Komso?''
A jel Bogati krene vlakom? Hahahah, koji si ti seljak...
1. ,,Ooo, Dodik, pa evo ja poso kod tebe na kafu, nemam s'kim vise pricat, pa eto ak'si raspolozen?'' ,,Ma bi'ja s'tobom popio kafu jarane, ali evo zurim u Zagreb na sastanak sa Kolindom, a ti cini mi se da si promasio stanicu, jer sa'ce Hrvatska granica, odgovori mu Dodik. Komsic se sav uspanici otvori prozor od kupea, i pogleda vani, kad taman vlak na po Save, a sa druge strane na tabli pise
Dje su gusle,yebo te vuk mandusic
2. ,,Dobro dosli u Republiku Hrvatsku", a na jos vecoj tabli ,,Zeljko Komsic - Persona Non Grata" Ni 2 ni 3, Komsic skoci kroz prozor u po mutne vode Save. Ma nije ni mislio da ne zna plivat, vec srecom se brzo uhvati za neko plutajuce stablo, i tako ga ponese nabujala rijeka. Dok si rek'o keks, stize Komsic vec u Srbiju, i sav iznemog'o vidi most u daljini i na njemu mnostvo ljudi.
3. Vice Komsic: ,,Pomoz'te ljudi... Pomoz'te ljudi!!! A tam na mostu, Vucic, bas ga svecano za raju otvara. Pogleda on dolje, vidi covjeka u rijeci i pita: ,,'Ko si ti co'jece" A ovaj skoro zadnjom snagom rece: ,,Komsic, Zeljko , Komsic" A, Vucic u nevjerici odgovori: ,,Ja, ja bice da je tako, isto kao sto je Kosovo Srbija." I pusti ga dalje da ide niz rijeku Savu, pa Dunavom sve do Crnog Mora.
Druže pod hitno doktoru!
puši ga Ivice
Stize tako Komsic sve skoro pa do Istambula, gdje ga dvojica vidjese, a jedan covjek s dvogledom u daljini i prepozna. Povice covjek: ,,Sejdo, Sejdo, odi vam... odi vam!!! A ovaj drugi upita prvog: ,,Erdogane, pa kako znas da je to nas Sejdo?" A ovaj ce: ,,Pa poznam ga po podocnjacima, k'oda je pola Save, Dunava i Crnog Mora popio." I tako popi Komsic kavu umjesto sa Dodikom, neplanirano sa Erdoganom.
Ivica Djikancic.
Daciću navikli smo da si neprijatelj cjelovite BiH zato te više i ne fermamo ni za cent. Odjebi. Komšiću kapa dole, samo nastavi tako. Može laprdati Ivica, nek' mu se pupak odveže.
Klix, nebriši istinu koju neznaš, a Dča i Vu Lin od nje dan danji nespavaju. Tetka Mira je kupila stan Vu Linu, a Dača se nafatiro u njeno doba da je malo reči. Mira je postavila i direktora Gazproma u Srbiji - Pančevu. Njega nesmije ni Aca da smijeni. SPSovska dvojka, nespava mirno i zbog Kundaka!
zzzzzz smor, i jedni i drugi smaraju... šta će poskupiti uskoro, čim ovoliko smaraju granicama? Paprike da idu na 5 KM,grah na KM, gorivo na 3?