Komentari (365)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a prihvatljiva je rehabilitacija Draže i četnika, od strane suda u Beogradu, počistite prvo ispred svojih vrata pa komentarišite druge..
karinamile1 ne seri beograd je bio najocisceniji grad od jevreja u europi, mihajlovic, kalabic, nedic o ostali su klali sve pred sobom. isti su kao i pavelic
@predsednikMile1 Ovdje se,kolko vidim,vjelica svaka odluka i stav Amerike.Onda,zasto ne reci nesto o stripu o Cetnicima,junacima borbe protiv fasista,koji je bio popularan u Americi?
PRIKAŽI ODGOVORE (54)
A oni mogu rehabilitirati dražu i četništvo, da nije tragično bilo bi smiješno. Fašizam i mržnja su začarani krug, dok ima jednih, biće i drugih.
Sve je to isto. Vodu vari, vodu hladi.
A.ma ljudi śta je ovo.Imali Srbija oko sebe nekog skim se ne zamjera.Osim "RS" u drźavi BIH
Isti ste vi i u Srbiji, pricate jedno radite drugo.
http://www.vesti-online.com/data/images/2013-04-24/317913_foto--snp-nasi_f.jpg?ver=1366817255
Pricaju oni koji su prvi rehabilitirali onog cetnickog koljaca i shupka drazu Mihajlovica. Licemjeri bez granica.
Zanimljivo: Kad komunistički sud osudi pukovnika Mihajlovića onda je to namješteno (ko što vjerojatno i jeste) a kad isti sud osudi kardinala Stepinca onda je to pravda i istina. Ahahahahaha........ braća Srbi imaju tristo aršina.
Samo oni mogu ovako nesto izjavit. Kad je tudje, i ne valja onda ne valja ali kad je srpsko, onda mora da valja. Drazo, Milosevic, Karadzic, Mladic, sve srpski heroji... Iako i ptice na grani znaju sta su radili. A za ustaske je upravu, ali treba prvo svoju avliju malo sredit, i malo po (H)istoriji, ili povijesti istraziti... Ali svi politicari ovdje ne bi postojali, bez ovakvih pljuvanja po drugim i drugacijim...
Hehehehehehe... ispliva svako malo.... ahahahahahaha!!!!
Sta reci a ne pljunuti ga u facu
Tko te jebe Dacicu haha
A sta je sa rehabilitacijom draze,to nista jel tako,to je prihvatljivo...Kad vucic daje nazive ulica u srbiji po mladicu to je legitimno,kad se daju imena skola po ratnim zlocincima ni to nema veze i prihvatljivo je,kako licemjerno...Nikada mnoge stvari nisu osudili ili se ogradili "politicari" iz srbije,jednostavno sa takvim ponasanjem nemojte ocekivati da vam iko pruziti ruku pomirenja,a onu sto ste vi pruzali se pokazala lazna i nikako,i nikada nime bila iskrena,niti ce...
cetnici kritikuju ustase hahaha... koji rijaliti sou
ono kad ustase pricaju o cetnicima i obratno. Licemjerje najgore vrste
Uopce ne spominju handzare, kako se samo usuduju?!
@matovan handzari su bili manjina koje se velika vecina Bosnjaka stidi. Za razliku od Srbije i Hrvatske u kojoj je vrlo u modi rehabilitovanje cetnika odnosno ustasa.
ko o cemu - ku.va o postenju, a dacic&srbija o fasizmu!
necu ni da citam text! naslov je sasvim dovoljan
Gle ovog kurcoglavog kepeca
Vidi ti MALOG SLOBICE sto se uzdigo protiv drugih a odobrava sve sto prekodribske ete rade