Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prevodu \"Moramo se više potruditi kako mi iz Srbije tako i vi iz Republike Srpske da sto vise destablizujemo situaciju u BIH i tako po ko zna koji put pokusamo da se BIH raspadne\" ipak je ovaj Dačić nekada bio u Miloševičevoj stranci ;)
@ hm hm sta ti je da ti nije tatjana smrdska dr.olja dobro davala pa se hm hm ckas :-) ili si neki srpski vojnik sramote pa ti smeta, razumijem ja vas, i da si bosnjo kojem srpska dro.lja vrti pamet s smrdljivom pic.kicom jer one vas znaju tako filo NAVODITI NA TANAK LED ili srpkom vojniku srama koji zna samo silovati djecake i djevojcie ! Ko da si h.e.b.i se sa sm.rdljivim srpkim pic.kicama !
@ teos makarios ,nije ni tebi lako rahat i od brige i od pameti..
Jebao sam ove godine na bir festu jednu slatku malu muslimancicu iz Zenice!!! Cisto da se javim! :D
Pozitivno je što slušaš Boru Čorbu, ali bojim se da si \'malkice\' glup, pa pokušaj sa nekim lakšim pjesmama, npr. \"Tašun tašun ta na na, pala maca s\' tavana ...
@ dado banja luka @ oj livado smr.dci srpski genocidni pa vase mame, seke i babe DAJU Bosnjackom obr.ezanom kur.cu i naprijed i pozadi, SIRE BRE NOGE i trce za Bosnjackom ki.tom , sjecu vene i kukaju danju nocu, pitaj tvoju mamu, ona najbolje zna :-))) tatjane, dragane, milice i ostale srpske pic.kice bal.ave, ba.lave, ba.lave za ob.rezanim, dzabe daju pic.ketinu SAMO za Bosnjacku kurc.cinu ! :-)))))
muslimani su najveci gubitnici proslog rata njihova politicka buducnost je sasvim neizvjesna naredna godina ce to pokazati svimuslimanski politicari su pod ucjenom
Srbi iz Rogatice idu cjepat drva muslimanima u Gorazdu da ne pokrepaju od gladi.I gosp.Hastor se sazalio nad njihovom sudbinom pa ih zaposljaje po Gorazdu.
ha ha ha koji šuk Dodiku. Sta li ce Dodik reci na ovo?
Tvoj nas je presjednik zavio u crno u Dejtonu kada je dao Bosnjacima 51%BiH,a Brcko zilu kucavicu Rs dao na arbitrazu za koju je znao da ce bit negativna po RS.Napominjem da su srbi prije rata bili vlasnici 70% zemlje u Bosni jer su muslimani vecinom bili po gradovima.Znaci muslimanima su pripali gradovi sa fabrikama i infrastrukturom,a i vise zemlje.
dogovarali se kako naseljavati beogradska predgrađa gdje su romi većina
Kako je krenulo stvarno ce te bit zajedno,vaša braca iz RSK vas vec cekaju u pašaluku.
Majko Srbijo kunem ti se zivotom i svi srpskim zemljama da cemo uskoro biti svi zajedno
Dinar četvrta najgora valuta Izvor: Blumberg Beograd -- Međunarodni ekonomski portal Blumberg svrstao je srpski dinar na četvrto mesto najgorih svetskih valuta, piše portal 021.rs. http://www.alo.rs/vesti/53305/Dinar_najgora_valuta_u_Evropi http://www.bloomberg.com/news/2012-09-02/serbia-borrowing-costs-may-rise-more-hsbc-nomura-analysts-say.html
AL SLINE NA 24% :-)))))))))))))))
što bi se narodski rečeno \"Prazna ne puca\" , dakle nema para nitko i svi odnosi su više manje apstraktni tj ideološki sadržajni u ovom slučaju \"Mi smo jedan narod, neće Drina da nas deli etc...\" ali jadac je da nije jedna kesa . A obje prazne i krpaju se kreditima iMMF obećanjima brače Rusa da će da popune srbijansku rupu , malo morgen