Komentari (704)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jel moguce nakon svega da ima ljudi koji bi glasali za sdoooo i bakira? nakon svega sta je uradio on i njegova sfranka??
Imaju oni koji su profitirali od njega i SDA a takvih je puno
koja je furka ankete, kad mogu glasati beskonačno puta. toliko o vašoj vjerodostojnosti i manipulacijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja bih glasao za Bogića Bogićevića, iako ga nema u anketi, a neće se ni kandidovati nažalost. Taj čovjek bi mnogo uradio za BiH i za svoj narod, tj. za sve, jer u njegovoj glavi ne postoje tri odvojena naroda, već svi, jedinstveni i skupa. Da narod ovo shvati, lakše bi nam svima bilo, skinuli bi korumpiranu bagru koja se 30 godina samo smjenjuje u predsjedništvu i ostalim bitnim funkcijama.
Glasam za zeljku komšića 100 %
Kada pogleda rezultate , dobro i zivimo
Od ovih ponudjenih za Sabinu Cudic.Konjsic koalira sa Sda od 2014, izdao Bh Blok, izdao ljevicu, dao Bakiru zeleno svjetlo da pregovara sa Covicem, Becirovic takodjer populista, nema 2 dana radnog staza, ponasa se kao visoki predstavnik, problemi malog covjeka ga ne interesuju.
SDA
Zamisli patetike varas na pravim izborima i onda stvaras laznu sliku o sebi i opet varas haxas portal ne bili pridobio ljude da te lafo vole i da bi i dalje prdio na vlasti .. haj sto nemate stida.. al obraza auuuhhh
Stranka BOSS Mirnes Ajanovic ce da vas pohapsi bagro izdajnicka
Sebe. Onako od srca.
Tako vam bude i na pravom glasanju.
Bakir Izetbegović
Naravno za Dodika da se imamo i dalje smijati budali. Jeste da je malo skup honorar ali se isplati Nasmijava svaki dan
Denis Bećirović bi bio najbolji kandidat iz reda Bošnjaka. Bakir je odličan, ali za sekretara MZ Poljine.
Hajde ovako realno ali odmah da se zna ..ni za koga necu glasati... Sta je to Zeljko Komsic uradio pa da je zasluzio da opet udomi svoju guzicu...,sta je to uradio Bakir pa da OPET postane predsjednik...ovo vrijedi za sve ostale....ali dok je OVACA bice i vune...
"Treba ukinut Bosnu i Hercegovinu" - Milorad Dodik. Selam za vas koji ste po vjeroispovijesti sdovci, a bog vam je bokir, ali nećete više Tuzli i Živinicama prismrdit. Republika Tuzla! Nikad BiH!
Republika Tuzla! Pozdrav iz Živinica. Alijine nepismene krezave balonje ce da odskakutaju, narocito ovi banovicki krezavci, na celu s begom, cuvacem ovaca koji ni zanat nije zavrsio.
Bakir he pokazao da je za taj posao najbolji kod Bošnjaka. Nikšić pobjegao