Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve prevara i namjestaljke,Rizvan Halilovic predsjednik bosansko turskog prijateljstva, komunisti pricaju o nacionalnoj drzavi. Obicna lakrdija, ali oni eto ko nesto pricali.
Ta je drzava,odnosno republika nestala,alo kreteni,koga vi lazete moroni jedni,taj sistem su srusili takvi ko ti,i Titini zarobljenici bivsi,o cemu pricas uvlakac jedan,to nepostoji ,taj praznik vazi za onaj sistem uredjenja,a to ste srusili a uzeli praznike iz istog,e to se zove stoka
Kakav ZAVNOBIH, ovdje vlada mišljenje da nije sultan Fatiha, ne bi bilo ni Bosne ni nas.
istina,pogotovo onog zasjedanja u bihacu,ne bilo ni bosne kakve takve, toliko paznje dajemo ovom dejtonu,a on nametnut od velikih sila..
Da nije bilo Alije ne bilo ni bakira..
SRETAN NAM DAN DRŽAVNOSTI!!!
Da nije bilo Tita,ne bi ni muslimanima danas ni natalitet skocio 5 puta,u odnosu na 1914,kada su pravoslavci u Bih bili vecina,eno popisa stanovnistva. Da su se pitale Hodze,danas bi Bosna bila pod kukastim krstom,posto su tada podrzavali PAvelica i NDH,tj jacanje velike Hrvatske,na stetu Bih.
Pravoslavci su se u 19 vijeku masovno selili ka Bosni iz CG. Sko cijeli pravoslavni puk na Romaniji je tek u 19. vijeku doselio. To sami pisu ponosno na sokolac.net
A da, uz to, Bosnjaci su puno odseljavali u drugoj polovici 19. vijeka i na pocetku 20.
dan državnosti treba biti potpisivanje dejtonskog mirovnog sporazuma da bi se mogao slaviti na cijeloj teritoriji.
Komunisti su Bosni vratili 1000 godisnju drzavnost ZavnoBihom,a Ustase i PAvelic su i tada ovdje jacali NDH ,kao sluge Hitlerove. Kakav DAyton,on predstavlja samo mirovni sporazum,Ustav Bih ce se mijenjati,jer je ovako Bosna na invalidskim kolicima,privatna prcija,HDZa,SDA,i danas Dodika.
ustav bih jedino može mijenjati teroristička organizacija ohr. i kakva je to onda državnost kad se ljudi koji tu žive ništa ne pita.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da nije bilo srbočetničke GENOCIDNE politike BiH bi bila danas primjer u svijetu
...aha. sa sve mate bobanom.
ma sa vakim mentalitetom sva tri naroda mi bi i svicarsku u veresiju otjerali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...da rahmetli bravar ustane pa vidi ko mu svojata zavnobih...more li bit tragikomičnije?
Moze al' ne bih da navucem munje na sebe lol.