Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A slučajno su ta dva obrta koja su "u redu" iako imaju dvije dozvole i na te dvije dozvole voze nelegalno pet čamaca, u suvlasništvu Lorensa Liste. A taj treći koji nije smeta. I slučajno je nelegalni ZIP lajn ispod mosta u suvlasništvu Lorensa Liste. I slučajno je ružna kafana-baraka na platou ispod mosta sa plažnim stolicama suvlasništvo Lorensa Liste. I sve to ne smeta, smeta jedan čamac koji nije njegov. Smanji malo Lora.
Hajte molim vas i skakaci vise. Sta, sad treba i fiskalni racun za svako veslo i dasku na Neretvi... pa otkako je svijeta i vijeka, mjestani koji su rodjeni pored vode, svugdje u svijetu i zive sa vodom i od vode. Pa nije Neretva rezervisana za par skakaca s mosta pobogu.
Dobivas i ti redovno drzavne pare, nadam se da prijavljujes porez i izdajes fiskalne racune za skokove koje naplacujete.
Drugo je on...
Razmah'o se Listo ko da mu sva Neretva kroz avliju tece.
https://www.monkshnk.gov.ba/Obavijest/PregledHR/14673 Jedan dan se zahvaljuju Hadžoviću, drugi dan im ne valja. Pa kakvi ste to ljudi.
Sve je to malo ciganija. Znaci dvije kompanije mogu da drze monopol....a kako su dosli do dozvola je druga prica. Sa druge strane....skakaci traze pare od turista za skokove skupljajuci malo po malo, a onda skacu izmedju camaca sa nadom da nece pasti na jedan.
Zabranit sve čamce.Prije rata nije bio ni jedan.Sad ni ribari nemaju svoj mir.☝️☝️☝️
i dole je javasluk zivi
Vece skrnavljenje jednog od najljepsih objekata u Bosni i Hercegovini nisam vidio. Kad vidim one gumenjake, muka mi je...
Pustite raju neka radi i zaradi sta ciganluk pravite vecina tih momaka sto vozi camce tu se vrti oko Starog i dosta ih skace s njega najbolje zabranit im pa neka idu Njemacku
Vrtim se i ja oko banke, stanujem pored nje, ali mi ne daju da radim u banci.
Da je HDZ ne bi bilo problema! Mislim i ja sam za regulisanje uz pomoc semafora ovog saobracaja, ali ne vidim nista lose u vozenju ovih camaca.
Voznja ispod statog mosta, kao da je to neki problem. Neka se vozaju samo da se cuvaju da slucajno skakac ne udari od camac. A ako neko hoce da to makne to je izvodljivo za 5 minuta gotovo.
Mostarci ne zasluzuju onakvu ljepotu. Standovi gotovo na pola ceste, jedva se moze proci. Plato ispod mosta je veliko ruglo. Elektricni camci bruje ispod rijeke ubijajuci sarm ambijenta. Ilegalni skakaci prose novac od turista, umjesto da grad uvede skakanje sa mosta par puta dnevno i od toga napravi senzaciju. Oni sami ne placaju parking na Kapetanovini, policija bira kojim ce autima napisati kaznu. Prije ce se Gospa ukazati u Mostaru nego fiskalni racun.
Kakvi električni čamci. Sve dizel original.
Ako vam je to problem u državi za naslova klix plačenici
Sve dok vjerske zajednice mogu iznajmljivati objekte bez fiskalnih kasa niko ne treba placati poreza.
Puno vece probleme mi imamo od toga jesu li camcu uredni papiri ili ne..
Lesinari klosarski, panu ovoj nazovi zemlji je sve mimo zakona a vinse uhvatili jadnih ljudi koji voze camac da bi prezivjeli. Lako je hakat iz tople kancelarije nekog portala koji placaju sorosi i slicne ngo ublehe za zamajavanje neobrazovane bosanske sirotinje.
Zakonom zabraniti motore na čamcima po rijekama i jezerima,samo veslanje ili el.motori.