Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od rijetkih ministara koji izadje medju narod i pokusava nesto uraditi dobro.
I proglašen je najboljim ministrom u FBiH. Jedino njegovo ministartvo dobilo pozitivan revizorski izvještaj... stvarno svaka mu čast!
Gospodin! Radi svoj posao kako treba i ne bavi se tracevima i nebulozama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Mašić zaista radi svoj posao na pravi način, svaka mu čast!
stvarno, da nam je više ovakvih ministara.
Covjek se ako nista trudi da ga uradi posteno na cemu mu treba skinuti kapu...
Pokazao da je dodirljiv i pristupacan ljudima,spreman pomoci.Jedan od rijetkih koji funkcionise na taj nacin,a pored svega obavlja svoj posao korektno i posteno.
Zasto se ne bi svi ugledali na ovog mladog politicara,mislim da bi vidjeli rezultate.
Bravo Masicu, vi ste jedini koji uvijek podrzite prave stvari
Da je vise ovakvih funkcionera nama ovako ne bi sada bilo
Svaka cast Damir. Vi ste ministar koji ima pozitivnu reviziju, najbolji ministar u BiH.. treba iskorijeniti korupciju kad nas.
Meni je stvarno jadno ovo što rade plaćeni komentatori političkih stranaka. Spamiraju temu hvalospjevima svojoj stranci. Što se tiče akcije. Nema posebne koristi osim što su zaposlenici ovih NVO-a osmislili projekat za koje su uzeli novce od donatora da sebi isplate plaće, što je u principu dobro. Malo su oni zaradili, malo štamparija koja je letke odštampala, malo su se građani izjadali ili nasmijali, svakom dobro... pohvalna akcija. Što se tiče svakog pojedinačnog ministra, treba usporediti CV našeg ministra sa ministrima resora susjednih zemalja pa će se jasno pokazati gdje se nalazimo?
Bravo Mašiću, trebali bi i drugi ovako javno da pokažu koliko je bitna borba protiv korupcije. Ali nažalost, nekima to, a znamo svi kojima, ne odgovara.
Ljudi ovdje je rijec o ANTIKORUPCIJI, a ne o masicu, halooooo???? Ja mislim da je doslo vrijeme da STVARNO PROMIJENIM MISLJENJE, do sada je bilo sve posteno i nema me nigdje, ni stana, ni posla, ni auta, ni odmora NICEGA. Ako mislis sebi dobro ovdje ili moras pristati na korupciju ili se nekom uvaciti u g..... i postati ugledni clan neke politicke partije!!!
Pitam se koliko bi njegovih kolega ministara nakon svog (ne)rada smjelo izaci na ovakav nacin na ulicu, medju gradjane.Covjeku nema ko sta reci on je radio i naravno da ima i obraz a i svjest da je ovo bitan projekat koji treba biti podrzan i od njegovog ministarstva.Svaka cast
Ovaj mladi ministar me svakim danom sve vise i vise iznenaduje.Ipak treba se uhvatiti u kostac sa onim sto je godinama postajala navika u nasem drustvu..
Svaka cast ovom mladom ministru koji zeli da se izbori sa necim sto je uzgajano 20 godina...korupcija je jednostavno zasla duboko..
Samo naprijed Mašiću !
Najbolj ministar, svaka mu cast !
Sve pohvale za ministra Mašića, nije on džabe proglašen za najboljeg ministra...
U našoj državi nažalost je malo "Mašića" koji se bore protiv ovakvih stvari, nažalost, naravno!