Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno se nadam da ce jednoga dana politicari prestati biti vece zvijezde od estradnjaka, stvarno me ne zanima kada niksic prdne ili dodik podrigne, samo me konkretne akcije od njih interisiraju, ostalo je sve za trac rubrike !!!!
Sdp tj.trojki savjetujem da nikada s Sda ne smiju uci u feferalnu vlast! Bolje je da ostane Novalic jos 4 godine pa nek struhne ovo sve nego da saperu Sda. Samo tako ce trojka pokazati Smitu sta je uradio sto nije KAZNIO sda zbog kupovine tri papka delegata ILI STO NIJE ODUZEO MANDAT PAPCIMA. Znaci bolje da ostane Novalic nego da se Sda spasi u novoj vlasti i novim torturama onih koje sda gazi. Neka Nes i SBiH kao produkti sda propadnu....
klix mlati praznu slamu, gore od političara.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SDP ce s ovakvim Niksicem zavrsiti kao SBB.
Ma istice mu mandat za nekoliko mjeseci tako da dolazi novi predsjednik SDPa pa neka pametno biraju
Lopina, reketaš i lażov Nermin Nikšić je uništio SDP više i od Zlatka Lagumdżije iako je ta partija nekada bila perspektivna. Doveo je Nikšić SDP u tu situaciju da mu politiku kroje neobrazovani Konaković i ratni dezerter Forto, a ne partijski organi SDP-a. Denisa Bećirovića je potpuno eliminisao iz partijskih struktura i on sada sam solira u Predsjedništvu predlažući Bakirove ambasadore. Propala rakijaška drużina komunističkih podlaca i pajacaa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Može SDP ići sa SDA-om ali osta žal zašto nisu kao takvi nastupili na državnom nivou pa izašli kao dominantni, kao oni koji će diktirati pravila a ne ovako podanički. Druga stvar, SDA nakon izjave Šmita da neće nametnuti zakon kojim će osmorka ući u vlast ostavlja SDA-u prostor da zadrži trenutnu vladu što je svakako bolje od ove Nikšećeve petljanije.
Međutim, prema riječima Bakira Izetbegovića za Faktor ta ponuda više nije na stolu, jer je važila prije formiranja Vijeća ministara. - Bakir je gospodin. Nećete vi najjačoj stranci nuditi ovo ono. Probali ste, vidite gdje nas vodite. Vrijeme je da se kičma podigne.
Ako udzete u koaliciju sa SDA mozete slobodno ugasiti SDP.
Nerko ide u anakondin zagrljaj zvani sds…
Kao ptice grabljivice..mam... him lopovsku
Ispade katastrofalni Bakir bolji od ovih partnera. Ebase nas...
kasno im je sad pokazivat zube kad su nipu prepustili sve
Nije bilo boljeg cirkusa sa ovakvim klonovima u glavnim ulogama .... i to besplatan cirkus .
Crveni Kmeri pokušavaju metodom Putina da preuzmu totalnu vlast n blef nikada sa njima netreba koalirati oni su najveća podvala Bošnjacima
Znaci mozes sa SDP-om kako hoces. Pa malo djete moze Nermina Niksica i Damira Masica vuc za nos, a ne varalica ko Konakovic. A Rumeni se docekao pozicije kur ci se ko Putin.
Nedostaje samo još jedna potrebna intervencija šmita i toplo mu preporučujem da je ugradi u zakone, i neće ići niti na čiju štetu. Vandredni izbori, ako se ne okonča formiranje vlastu u roku od ..... poništavaju se izbori i raspisuju novi za taj nivo vlasti. Da ovo postoji formirali bi je oni samo da ne izgube mjesta u parlamentima, a da da ih ponište mnogi bi i izgubili.
Za ovu trecu opciju SDA nema kapacitet tako da ta treca opcija i nije opcija. U ovom momentu najsigurnija i najpozeljnija opcija po glasace je koalicija SDP,NiP,NS,PDA, KF, HDZ1990, HRS, i HNP. Dakle bez ovih seljackih stranaka koje su unakazile ovu zemlju. Pa nek'šuruju sa zelenim u opoziciji.
sve što si pobrojao ni blizu ruku, ono što osmorka šuti jeste da bez HDZ ruku nisu ni blizu broju dovoljnih ruku, odnosno osmorka cijelo vrijeme ruke HDZ-a broji kao svoje
"fuj koalicija"
SDA svojim ljudima pokusava da osmorku unisti
A sta 8-ka pokusava? Da uzme vlast od SDA a nema ruku.
SDA je pustila 8-ku da se sami uruse. Nije prljala ruke o njih. SDP, osvijesti se...
Koji levat ocam