Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta god da Trojka radi, uspjesno je i daje pozitivan rezultat. Zato samo naprijed
Sta je cilj ovog clanka? Zaustaviti borbu protiv kriminala u javnim nabavkama? Zasto ne piste o kriminalnom Zakonu o JN kojeg niko problematizira???
Nikad vise nepotizma ko sad u Fortinoj vladi,pricali lafo oni ce vako nako,,,fuj smradovi jedni,lafo ured za borbu protiv korupcije,ne znam za sta platu primaju.
ovo šta trojkaši rade urušava i potkopava ustav prave od kantona republiku ..daju čoviću zeleno svjetlo da on to isto uradi u kantonima gdje dominiraju Hrvati. Šta drugo očekivati od Difovaca . u Oktobru moraju Pasti .. .
U NiP-u su sve stručnjaci sa "bogatim" iskustvom.....a niko veze sa životom nema.
Političari samo promijenili dresove a narod, ovce, ništa ne konta. I dalje nema para ili narod odlazi.
Onda kažete Dodik i Čović separatisti, a vlada KS napravila pokret za iredentizam koji je makar deset puta gori od spomenutih.
Sada kukajze SDA bagro. Sav ovaj nas zla u KS ko ste napravili planski sada se mora očistiti.
Forto da li ces iskljuciti iz Nase stranke bivseg direktora Zavoda za zaposljavanje Mithata Osmanbegovica protiv kojeg je podignuta optuznica od strane TKS.
kada navale cetelji iz lukavice ,eno citava lukavica zaposlena po dobrinji fino uzimaju pare a onda nazad kuci pljuvati muslimane i Bosnu.
Presutili ste glavnu cinjenicu, a to je da je UNDP izabran kao partner kako bi se ubrzao posao i kako tenderi ne bi cekali zbog trome administracije, nedorecenosti i neosnovanih zalbi. Da nije bilo UNDP intervencije, od poplava, do korone, sve bi bilo na cekanju i pod ogromnom korupcijom. Cestitke KS na dobroj odluci
samo naprijed trojka kad preuzmete drzavu i to cete popravljati
Javna je tajna da su kantoni gradovi-polisi sa zasebnim budzetima, zdravstvenim politikama, različitim platnim razredima. Lista esencijalnih lijekova je različita, šira u KS nego u većini ostalih, plate u javnom sektoru itd. Tek u RS računaju i topli obrok u platu da se izgubi razlika u standardu sa Federacijom. I ovo je problem?
Njihov dolazak na vlast i eventualna pobjeda na izborima nije nikakva promjena,barem ne pozitivna niti osvezenje.Oni su sto bi se reklo isto sranje samo drugo pakovanje.Vec vidjane face samo promijenili dres.Tesko ovdje da ce biti ikakvih promjena na bolje dok god se provodi pljacka i inat politika.Najbolje bi nam bilo da nas na 100god.preuzme neko iz vana dok se nove generacije ne obrazuju kako treba
Prepali se. Ne mogu više da kradu pa izmišljaju problem. Samo tako nastavite u KS. Ološ sve više kmeči. Prvo bilo 'nema para' (jer ste pokrali) pa onda 'otkud vam pare' (više ne kradete) a sada 'ne možete tako trošiti' (moramo li malo i vama dati).
Love Sarajevo...
Potkopavaju kriminal ne državu.