Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Gurajte te ljude iz stranke. I, kada je riječ o otvaranju stranke (otvaranju SDA prema novim članovima), nemojte ostavljati toliko vrata otvorena da nam se i nepošteni ne bi uvukli unutra. Mislim da u tom pravcu nismo imali kriterija, i opravdano nas nekada ruže, kritikuju, pokušavaju da ubiru političke poene, pa kažu da je taj i taj čovjek u SDA."
@100citamotuA nije tačno. Suverenitet i integritet ove zemlje su sačuvali ljudi koji su se borili. Nije se moj stari borio za Aliju i SDA nego za svoje dijete i porodicu. Da nisu došli Slobodan, Franjo i Alija, možda se i ne bi morao boriti. I na kraju, taj Alija je (p)otpisao 50% zemlje. Podsjeticu te na Juku Prazinu, Celu i ostale kriminalce. Znao je Alija sve vrlo dobro. Mani šuplje.
@100citamotuA hahaha ne lupaj SDA bote. Nemoj džaba.
TREBALO BI UKINUTI OVU KOMPROMITOVANU SDA FILIJALU! ☝️ OVI LIKOVI SU SLUŽBI POLITIKE SDA!
Vratit ce se opeet, osam-šezdeset ('68).
Svaka čast tim predstavnicima što su napustili sjednicu i ukazali na cirkus u SPUS-u.
A ŠTA OČEKIVATI OD HARISA ZAHIRAGIĆA ŠTO JE TARABAO TRENUTNO POKRIVENU RAVU OZ BRČKOG SA PRAVNOG FAKULTETA, PORED SVOJE STALNE FUFE IZ OPŠTINE CENTAR?? 😋
Hahahhaha ova Nasa Stranka sve kudi a isto rade. Niste legitimni jer nisu oni svog covjeka postavili. Znate ista ta Nasa Stranka je protiv raspodjela firmi i pozocija pa to je drzavnl treba po struci birati ljude a onda raspodjelise firme u Kantonu kao bombone. Rascupani premijer pobjegulja nije tema uopce pa ga necu ni uzimati u razmatranje...
Bog me ubio ako mi je ista jasno u KS. Ko je premijer, ciji su ministri,ko vodi ministarstva-Dino,Forto,stranke ili neko iz sjene. Svi se u sve mjesaju a rezultat je da imamo totalnu konfuziju.
opet manjina nije dobila sta želi i odmah nije "legitimno" ... evo ih ko ustaše ...
Hoce li mi neko objasniti, sta je smisao i svrha ovog SPUSa ?? Imaju li naknadu neku ovi sto su u SPUSu ?? Ako imaju, ko ih placa i koliko ?? Uopste, sta ce ovaj uopste SPUS bilo kome, mogu li oni mijenjati Zakon, donositi pravilnike i sl ?? Ovo meni djeluje kao oblik uhljebljavanja prije sticanja diplome i to za vrijeme studiranja....nepotrebno tijelo
@EkstremnaSkrtica svrha je da se uhljebi stranačka mladež i prije završetka studija
Cemu minusi ?? Objasni, postavio sam upit mamlaze nepismeni ??
Spinujete Naša stranka zbog poteza koje povlačite a pravite se ludi. Koga zanimaju te gluposti o studentima. Dali ste prostor SDP izdajniku Nerminu Nikšiću da se udruži sa SDA, najvecim kriminalcima i lopovima koji će uništiti BIH. Sramota.
Zanimaju studente te "gluposti o studentima".
Ako se bude glasalo na listićima k'o na izborima, nemojte bezveze da trošite vrijeme. SDA spawn po iskustvu nadređenih će to da izmanipulira u vlastitu korist. Elektronski ili nikako!
Jasno je da je ovakav tzv. SPUS lažno udruženje studenata u funkciji lopovske politike SDA. Radi se o antistudenstoj i prilićno ekstremističkoj družini koja ima za cilj služenje jednoj promašenoj politici.