Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miloš....izmuze i posljednju kap mlijeka. A da još ima fakultet!!!
Handre nas čobani... Davno je moj stari reko čuvaj se seljačke politike ta ti je najgora...
To je napravilo sebi četnitet da unazađuje i opstruira jadnu i napaćenu Bosnu a i Hercegovinu. Zato se i otvara prostor za malverzacije u djelu koji BiH podržava. Šta drugo da rade, kad je ovima zakonom dozvoljeno da sistemski uništavaju sve.
Jah naši su eto bolji haje ne rise Boga ti!!!
Nisu ti bolji ni jedni, ni drugi ni treći. Običan građanin da vidi šta se radi, mogao bi se samo ispovraćati.
Ma 100% uzeo dnevnicu a na godisnjem odmoru, nista cudno za politicare, cudno bi bilo da nije tako 😆😆😆. Tako da bezveze ne trosite vrijeme na provjeru.
prema ovom nalogu ispada da je budva u srbiji.
Po faci vidiš koji je to intelektualni kalibar, bože pomozi nam jer očito sami sebi nećemo, mi smo bezmudani, publika u pozorištu a gledamo predstavu "kako opljačkati državno bogatstvo i potrošiti budžet u privatne svrhe i to predstaviti kao borbu za narod" i mi još aplaudiramo umjesto da se nahebemo mama ovim lopovima
Jeste
U rješenju mu piše da se upućuje u Budvu, Crna Gora a u obračunu troškova piše da mu je službena dnevnica za Srbiju 102,00KM. Ovi stvarno više ne znaju gdje udaraju a mi ko da smo udareni mokrom čarapom. Hebo ti nas.
Daj nam slike Miloše parazitu sastanka sa gradonačelnikom Budve i ambasadorom, iz naših para koje odvajamo u budžet za zdravstvo, školstvo, puteve, sigurnost ovi uhljebi troše nemilice na sebe, van pameti da ja od svoje plate plaćam ove lopove nebitno odakle dolaze
Jel vodio svoju bebu (službeni naziv za sekretaricu u državnim institucijama)
I mi u firmi imamo Bebu i svi hoće da je. . .pitaju kada će na godišnji.
Kakav sve otpad mi plaćamo za nerad pa i ovom ministru za "istraživanje ruda i gubljenje vremena ". Čuj on ima nešto da priča sa ambasadorom i gradonačelnikom Budve. Stoka!
mamu ti providnu i pokvarenu. država vam sve plaća i daje a vi je blatite. govna genocidna.
šta im se može rade šta hoće troše koliko hoće ruka im je prva u novcu eto to smo tražili sad nek uživaju, svako bi tako isto od nas da ga zapadne
Bosanski hrvati slave sto je Hrvatska Peljesackim mostom blokirala BiH izlaz na more, srbi slave zločince, negiraju genocid, svi ko jedan ujedinjeni protiv svega sto je bosansko,a bosnjaci pljuju na sve sto je izgradjeno u BiH, i glavni im je problem Osmicina diploma i Sebijin magistarski… koji smo mi debili?!?!?!..je.bala nas su kontraobavjestajne sluzbe i Fake TV, Avaz…ko malu djecu….
Stvarno nama niko ne valja. pa on se ustvari zrtvovao, radi i na godisnjem odmoru. hajmo realno ,tko bi to od nas ?!😂
Ovo je sitnica šta se radi. Kakvi se sve lopovluci provode, to ne bi u film stalo.
E zbog ovakvih a nakotilo ih se ...mašala, BiH će se održavati jer kad bi ovakve jade vidjele more da nije stranke i funkcije. Da nije ovakav vakat sad bi on negdje a Ozrenu sa konjima teglio balvane.
Milose boli te qrc.