Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uredno plaćamo ministarstvo zdravstva svaki mjesec, odeš u izolaciju to isto ministarstvo naplati od kantona "uslugu što je liječilo pacijenta", znači ponovo i tako svi uzimaju i šakom i kapom a poslodavac odbije od bubrega svaki fening. Bravo Državo!
Svako ko ti da minus na komentar neka sam sebi šamar opali pred ocem i majkom i djetetom!
Zato što oni uzimaju eto zašto.
imamo kad na vrbi rodi
Ovo je definitivno nenormalan narod!Definitivno!
MA kako da ne, ja popusio otkaz a na biro mi se nasmijali hahah
Pazi ti pametnjakovica. Strpa te u izolaciju 10 dana zbog "javnog dobra" i onda ti kaze da se nista ne refundira ni tebi ni poslodavcu, vec ce oni dati novac sami sebi! Pa da li je moguce da zivimo u ovakvoj drzavi? Ove doprinose je sevap prestati placati, pa neka uhljebi traze naknadu od biroa.
naknadu ? jel vi mene zayebavate?
Ovi u Srpskom entitetu vec odavno primaju naknadu vise mozete procitati na www.dusanka/ljepotica.ikona.ba
...zdravstvu placaju gradjani kroz doprinose za zdravstvo, evo sada su se uglavili i u kantonalne budzete...a mi smo prisiljeni da idemo privatno zubaru, ginekologu...a i za ostalo su bili u strajku cijelu godinu prije corone!
DZ strajkuje vise od godinu,strajkovala i OB,niko nista radio,svi plate uzeli
hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ahahahahhahahahahahahahahaha grohotom se smije u ovj drzavi kako da ne ahahahahahahah
I sta rece..sredstca se trose po Zakonu o izvrsenju budzeta? Pa koliko ste gospodo planirali za izvrsenje ovog clana u Zakonu? Samo muljate...
bio sam u samoizolaciji od 10.6.do 29.6.prvi dan me nazvali i nikad više.trazio poslije toga rjesenje o tome.pitali me ko sam ja i kao nemogu mi dati rješenje retroaktivno.nemam pravo žalbe.i na kraju povrh svega poslodavac mi piše bolovanje i ja ga pu.... 250km zalosno
Pa realno bi bilo da tumacenje da li imaju ili nemaju da neki pravnik. Zakone tumace pravnici koliko je meni poznato.
Azuran clanak i bas na vrijeme. Nakon sto su se poslodavci kidali zivce objasnjavajuci da nece imati toplo obrok dok su u izolaciji! Jer je bas klix i pisao kako im treba uplatiti sve naknade kad su u izolaciji. Opet "vrsni novinari"
Ljudi koji su 30-40 gidina placali zdravstveno osiguranje moraju sada placati zavoje, inekcije, najobicnije intervencije, tetanus kako bi sultanija dokazala da je nesta ustedila. Iiza naravno milioni odose raznim piljarima. Za to smo se borili valjda.
akuzativ-daj smanji malo dozivlja glupsone,sta ima tvoja prica veze sa klinickim?DZ i OB su mjesto gdje placas sve.Kad dodjes u klinicki samo moras imati uputnicu.Vodim oca svaki drugi dan-nista se ne laca-ne lazi.A i sve imaju sada.Prije se placalo kad zakoracis,ali je to bilo prije 5 godina
Pravo na nadoknadu imaju samo oni u foteljaškom sektoru.