Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba Dodiku oduzimati imovinu, uzet će on Srbima sve, a njemu Ustavni sud BiH, hahahah 🤣🤣
Pa to i svi govorimo, da Ustavni sud BiH ne oduzima imovinu nego samo utvrđuje šta je imovina države. Ustavni sud je jasno rekao da su šume i vojna imovina vlasništvo BiH. Entitet dakle nije vlasnik nikakve imovine, niti grunta, niti prirodnih dobara. Sve je vlasništvo BiH a entitet može samo da raspolaže tom imovinom u skladu s Ustavom BiH. A Dodik kaže Ustavni sud mu uzeo imovinu. Kontaš? Slijedi stav svog Führera i nemoj da mu kontriraš! 🤣🤣
Isti su ga postavili, isti ga "sankcionisu". Odlicno za predizbornih referenci.
Kakvo crno tuzilastvo.....kad isto vode i u njemu sjede podanici najvecih kriminalaca
Može mora i treba.
Oteto prokleto!
Može kad to uradi Sud Republike Srpske.
Ustav Australije prepisati momentalno! 😂
U velikom broju gradova svijeta dijaspra organizuje proteste samo ce sarajlije, tuzlaci, ,zenicani, mostarci sjediti kuci na minderu i cekati da im neko drugi rijesi problem. MIRNO SPAVAJTE, dobit cete ono sta trazite i kako glasate cijelo vrijeme.
Nazalost nista oni njemu ne mogu
Ovo je primjer kako treba dijelovati prema svakom ko god krade,otima i šta već...i da sud da krene u takvu akciju,zaplenili bi 70% bih
Nece dodik ce pobjeci cim jos malo zagusti onda ce da mjenja ime u dilorad modik
Dildorad 😀😀😀😀
hahahahahah naslov je top hahahahahah kakvi seljaci su danas novinari UŽAS
Dodik je jedan veliki manipulator i slagat će u lice . Meni je krivo što u federaciji ima toliko loši politićara i lopova da če svesti ovaj narod na manjine u svojoj kući.
Cestito bih Bozic Srbima koji priznaju da se u Srebrenici desio Genocid, Srbima kojima mladic I karadjic nisu heroji vec obicni zlocinci. Ako ste takvi znaci da ste dobri ljudi I zelim vam sve najljepse, sve sto I sebi zelim. Hristos se rodi.
ameri drze politiku svi srbi genocidasi,lopovi, korumpirani,dileri, nacionalist,rusofili? svi ostali narodi na ranu privit.
Sretan Božić 🎄 pravoslavnim na cijelom svijetu 🥂
mrtvo slovo na papiru, kao i sve do sad
samo nek mu oduzmu vilu u Srbiji to je velika stvar