Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Fadil oporezuje plate i imovinu dodatno ko da smo Švicarska. Ma samo udri, bit ćemo patriote i navijati za reprezentaciju iz Njemačke
šta je budžetlijo? haman imaš platu preko 2400 jer jedino oni su po ovom zakonu ti koji ce placati više,haman imaščim laješ a ni pročito zakon nisi
il more bit imaš više stanova pa i to te sad plaši? il veliku ušteđevinu,pa sad po novom zakonu,nema više kamate ko prije jer se samo ta kamata oporezuje...aferim Fadile nek si bocno đe treba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ima neko dovoljno emancipovan da me prosvijetli zašto blatimo Fadila ovdje?... Mi smo ga izabrali a izabrat ćemo ga i sledeće godine na izborima... Vlada je samo plod toga kakav smo mi narod.. U nama treba tražiti problem ne u njima
Lakse je drugoga kriviti, jos ako si glup pa ne kontas 3 decenije do tebe...
Sve preko poskupljenja od 20% ce devastirati BH ekonomiju. Jedini adut koji ima BH ekonomija je jeftina struje. Ako to poskupi bice nam opet 1992.
Država koja nema registre stanovništva je država u kojoj nakon svakog poskupljenja siromašni budu još siromašniji a bogati još bogatiji.
gulite dok možete m.mu vam
Poenta je u ovome da li poskupljenje je svima ili nekima: "Ali konačno, cijenu će platiti krajnji potrošači - građani, pa makar i indirektno", zaključuje Kušljugić. Uračunat će proizvođać povećanje u novu cijenu proizvoda i onda je njemu manje povećanje nego meni kao potrošaču.
Merkel ne zatvaraj vrata ima nas jos za dolazak ..
Svaki dan po desetak vas najavi bježaniju jal' od rata, jal' od vlasti i da je pola ispunilo najavljeno već nas ne bi bilo pola. Svodi se na, hajte vi, a ja ću još malo u ovoj rahat patnji.
Novalic sa osudjenicke klupe diktira..eh narode blentavi
Svaka čast dobri moj Boošnjo kad ti ovo možeš trpit.....ne bi se kod nas Srba dugo izležavali.
Zasto da gradjani placaju necije gubitke? Zasto se ne objavi lista najveci duznika obje elektroprivrede? Zasto se ne smjeni uprava hrvatske ekektroprivrede koja je dozvolila 100 miliona duga aluminijumu? Nek i uprava plati cijenu...ne samo gradjani.
Zato sto gradjani sutke sve placaju uz onu "dabogda im za lijeka trebalo", i drugu jos utjesniju "neka, nece u grob ponijeti, gore smo svi isti"
propala država davno
Nazalost prica o onoj maloj djevojčici te, otcjepljenju R.S- a , i slivno ce dovesti da ovakvi potezi koji ce otjerati desetine hiljada i ubiti stotine ljudi, zatvoriti desetine firmi i ugasiti brojna r.mjesta ce proci neopaženo i bez protesta, inspekcija i tuzilastva.
Politicari ce jedva docekati povecanje cijena nebil sebi plate povisili. A novalic ce 'redovnom' gradjanu da ne kazem 'bosnji' reci smanjite standard perite ves sa 30% manje deterdzenta, dajte bebama 30% mljeka, dajte penzionerima nek smanje pusenje, ali to da ce Novalic oporezovati nasljedstvo-poklon kuce je odvratno. Taj zakon moze samo VELIKI GAD da donese. Da placamo porez na nasljedstvo, pa te politicare treba objesiti i protjerati da vis nikad ne zakorace u bosnu.
A zašto se plaća svaki put porez kad jedan te isti stan se proda više puta i svaki put kupac plati porez
Samo trpaj Fadile. Ko na j3 be kad se ne bunimomo.
Cuj naplacuju komu