Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobijaju i više nego što trebaju.O kakvom povećanju još da pričamo.
Izglasat ce pausali i to jednoglasno, pa nisu budale da sebi ne izgladaju. Nema to veze sa nacelnikom on i nema vecinu u vjecu tako da nam to govori da su svi ista ..v..
Hoce. Izglasace.
Pa koliko bi Nacelnik trebao imati sto je do sada od svih nacelnika najvise uradio i unio najvise pozitivnih promjena.
Ma nemojte molim vas cetiri puta se sastali da im se povrca pausal. Nacelnice kapa dole za vas stav.
Nevjerovatno je koliko negativno komemtarisete nacelnika, covjeka koji je toliko uradio u opcini kao nikad niko prije, toliko projekata realizovao, pokrenuo mnoge, blatite rad...a podrzavate vijecnike koji se ni pojaviti na sjednici ne znaju a povecanje pausala traze...
Pa nego da će izglasati? Šta očekivati od korumpiranih SDA,SBB i SP vijećnika? Pa prvi Sulejman Memo Haljevac će prodati svoju suprugu a kamo li hastahanu za par stoka više u džepu!
Iskreno se nadam da nece izglasati povecanje pausala,sramota da ce uopste odlucivati o necemu sto apsolutno ne zasluzuju.
Najveca glupost je da za nerad sebi povecaju naknade i izmedju ostalog velika nepravda prema onima koji nemaju nikakva primanja.
Tek kada budete radili i postizali rezultate,ovakvi zahtjevi ce imati smisla.Smijesno!
Ima puno vecih prioriteta od vijecnickih naknada,sramota da traze povecanje,a jos su svi i stalno zaposleni.
Nacelnik je bio protiv ovoga, ne razumijem odakle proizilazi ova vasa ogorcenost.
@glasrazuma89 HALIME,ANIDE,ELME I NJENOG BRATA MI KAO I ELVIRE NOVOG IMENA ELE MI OVAJ 24H SAMO PRATI SVAKI KORAK NACELNIKA!PA KAKO ONDA LJIGAVI BOTICU NARODA I PRAVDE NISI UPRATIO DA JE NACELNIK BIO PROTIV POVECANJA,ILI NE ZNAS CITATI TEKST NEGO PISES PO NAREDBI?!
Ma vi treba da sjedite dzaba koliko radite!Niste htjeli usvojiti budzet Opcine mjesecima,ljudi su cekali jednokratne pomoci,skolarci stipendije,radnici plate al vama je odgovaralo i tad niste glasali!A sad bi sebi sami usvojili pausale!More mrs !
Povecanje koje traze je totalno neopravdano i besmisleno,nadam se da nece biti izglasano.
Ako je posao toliko navalio kao sto se tvrdi i ako su radili subote i nedelje i pokloni pola godisnjih odmora i red je da dobiju nekakvu nadoknadu