Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su manjina uvijek bili mater ja njima je'''
Izdržite još malo, nećete dugo●●●
Boli njih tuki za narod, samo kontaju kako ce koji stan, vikendicu ili sta im jos nedostaje u zivotu za njihovu unucad a ti narode gladuj i kontaj gdje ces namaknuti danas lovu za danasnji dan. Pichka vam se ogadila pederi.
novo u ponudi kladionice: 1. ko ce promjeniti stranku 2. ko ce biti opozicija 3. ko ce se izjasniti kao bosnjak, hrvat ili srbin 4. kome koje ministarvo pripada 5. da li ce doci do reformi ili ne... Kladionica se do daljnjeg zatvara, jer je iznos sume za isplatu dobitaka nije moguce islatiti. Hvala na razumijevanju
Srbi ovakvi kakvi su najbolji.... zar je bolje da sjede medzu nama i rade vam o glavama Ovako znamo gdje u i sta su
Oni su osudjeni na propast.
vi nas malo u mozak, je li?
Allahu ekber!!!!!!! Grcajte, grcajte. Nećete još dugo...:))) Ima pravde, ima Boga, ja opet ljubim Bosnu i Hercegovinu, ti nemas koga :):)
Ima papaka pun qurac, kupit će Duduk kol'ko god mu treba ...!!!