Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za RS
kako nam djecu učite trebate vi nama plaćati što ih šaljemo u školu mamu vam nesposobnu. Ne budete li počeli na vrijeme ja ću svoje dijete ispisati iz Banjaluke i upisati u škou u Federaciji ili u Brčkom.
Pocelo je...., nestalo je para od pljacke....., sve je prodato u manjem BH entitetu...., tu je SDA pokazala postenje pa je zadrzala sva relevantna Javna preduzeca od prodaje u ovih proteklih 20-tak godina...., samo se sad bojim da u ove dvije preostale teske godine za Bosnjacki narod i drzavu BiH crveni kriminalci (SDP i SBB), ne prodaju i to kao sto su pokusali prodati Elektroprijenos i Sudstvo na drzavnom nivou.....
Šta će vama šumljacima škola? za vas su samo nož i gusle