Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Patri(j)ta Pizdić iz Minkenske bojne moli međeda Dodika da mu da imena uhljeba. Lopovska vlast SDA-SNSD-HDZ-SBB-DF!
Smješno. Pa Dodik želi prvo svoje novoizabrane ljude u vjeću ministara. HDZ isto tako. Samo SDA je svejedno. Oni bi vladali Bosnom kao sa SDA, porodično monarhijski.
HAHAHAH koji pogledi
MAP za NATO, nije ni po Zakonu ni po Ustavu BiH, uslov formiranja zakonodavne vlasti,..nego IZBORI. Kako onda ovde mozete tvrditi da Dodik blokira formiranje vlasti kada ga upravo SDA i bakirov dio blokira?? koga vi ovde zayebevate?
Ptavi orginal teleci pogled
Bolestan Dodik, mora na bolovanje pa ne moze predlagati kandidate. https://www.rtvbn.com/3917949/dodik-ima-tesku-i-opasnu-dijagnozu
Dodo semafor.
Milorad Mirotočivi je nezaobilazna karika. Bez njega ne može i njega se pita. Sve vi nešto Mile ovo Mile ono, vaki naki.... a na kraju priče uvijek dolazite na noge Miloradu Mirotočivom.
nece blokirati, komisije se dobro placaju
ovako od 1995.godine, ovaj oštro reagovao, ovaj oštro odgovorio, ovaj mu spustio, ovaj se povukao, ovaj postavio uvjet, ovaj ono, ovaj ono...a ovce bleje i glasaju...narod sve siromašniji oni sve bogatiji...i još se igraju sa našom inteligencijom ubjeđujući nas kako je nama ustvari dobro ali mi to ne vidimo jer smo nezahvalni!
Mile je apsolutni vladar vilajeta bosna
Evo me ponovou redu. Dobro je imati političare kova Zvizdića i Dodika. Zaista smo sretni.
Hajde Mile, sveti Sava Mile orden...posalji nam kandidate!
Nije nego treba konstantno popustat Dodiku i njegovim diplama,dosta je i njega i njegove vaser price.Nema vjeca ministara dok se ne podpise ANP i europski put,nema neka sve propadne i to je to,neka se zarati ako hoce ali ovakvim ponasanjem i ovakvim nastupima i konstantnim pljuvanjem i ne postivanjem zakona i drzave e nece moci ovaj put.
ja kakvi su obojica nedo bog nikome da ih covjek ujutro prvo vidi dobio bi nervni slom