Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ne valja sad ni ovo da NiP postane prepakovana SDA !
al daleko je bolje i to nego Causesku SDA sekta
Mozda im i jest to cilj da zavaraju narod
A ja pojacanja i govana
Malo spinova i na kraju lik u demokratskoj fronti
Malo spinova i na kraju lik u demokratskoj fronti
perhan i džasmin
zvučni lopovi sve te oreletače u prdekanu a ovaj tim pod istragu (čuvaju jedan drugog)
Neka Esma...ostani ti uz ELENU, hiljade zena sa cesljem i aparaturom za sminku, ce vas cekati...morate biti lijepe za Brkicu ili za Tuzioca koji ce se izabrati neposredno nakon Poljina...Ne sminkaj se ne trosi boje...hrabre zene BiH dolaze, cuvaj se!Ja ti ne bih, bio u kozi, jer ako mislis da ces pobjeci negdje :D to vec nema smisla, osim izvan BiH.
@ESMA Elenina...Necemo vas traziti po svijetu, ali kuci NEMA!! Ah, da imovina pripada oboljelim od raznoraznih bolesti koji trebaju nasa/svoja sredstva"Srecko-Poljine2021'
Po čemu je Čelik pojačanje i koje su mu reference, osim po lovu na tendere
Pa Čelik dobro nam došao u cetvorku Ti si novi NiPovac legendo
u najmanju ruku bilo bi smiješno, evo prvo mi pada na pamet, kako će sa Damirom Nikšićem?!
Dino ne primaj svasta..misli kvalitet a ne kavntitet upropastit ce te a dobro ti je krenulo..neka idu u firme radit koje su otvorili za ovih 25 g sjedenja u foteljama
sto reko Balasevic hoce skupstinski leb bez motike..sto se ne bi ufatili kakvog posla nesto samostalno radili..vrlo sam skeptican prema ovakvim tipovima jer nista niste pokazali
Toliko o principima Dine konakocića . Još malo pa će primati i osuđene kriminalce samo da imaju glas više . A toliko je imao sukoba sa čelikom fuj hebali jedan drugom žene.
SDA -u će biti presuđeno svakako 2022 godine u Sarajevu. Pa Će porodica NN morati da traži drugo mjesto bivanja i zbivanja. Predlažem da to budu Mostar ili Banja Luka. Valjda će im saveznici i partneri odobriti azil.
Pa jedan dan se šprdaju sa njm, a drugi dan im je pojačanje. I onda govore o principijelnosti...
Još samo da im Bakir pređe, pa da Sebija ostane sama sa svojim proktolozima...
Sta ce sad svi misevi iz broda koji tone preci u NiP iz prostog razloga sto brod tone. Dino li Dino. Siguran nacin da unistis NIP. Siguran.