Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Softicu ne popustaj tom hopiletu Tihicu ako imas mosnje. Polomice zube to hopile srbofilsko. Nicija nije do zore.
JEDINI razlog za smjenu je taj da je Gdin.Softic bio za Gosp.Izetbegovica na celu SDA te ga se sada Tihic rjesava a Inzko je dobio za uzvrat sve sto Dodik trazi Tihic prihvata. OTVORITE OCI Tihic je 8 godina NEPRIKOSNOVENI PREDSJEDNIK SDA I POGLEDAJTE GDJE SMO NAKON TIH 8 GODINA p.s. vjerovatno cenzura CK SDP koja uredjuje ovaj portal ce se malo konsultovati s ovim komentarom pa ga vjerojatno nece ni objaviti a sve one psovke i vrijedjanja redovno objavljuje no tako radi 60 min. pa nece me cuditi ni ovaj portal
Neg sta neg da ostane,Safete svaka cast za tvoj stav,pokaz\'o si sta je kultura i Bosanac.Kad pogledas iz genocidne tvorevine oni samo kukaju da su zrtve a sve rade da Bih propadne,licemjerna hajka protiv BiH-e.