Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da malo udarate po džep ove vatrene momke sto svaku noć voze ko kamikaze i repetiraju oružja na semaforima
za to ruka zakona nije bas čvrsta
A šta je trkačima koji ubijaju ljude po cestama? Šta je sa skupocjenim vozilima koja su nepropisno parkirana, ugrožavaju sigurnost pješaka a nikada nisu dobili kaznu?? Šta je s tim? De vi nama riješite da mi možemo slobodno hodati ulicom, je*o taksiste, da je država kako treba ljudi ne bi morali ni raditi na crno!!!
@dis2 Kupujem domaće KVALITETNO. Neću da trujem želudac zbog "patriotizma". Država treba da pokaže primjer kako se to radi. Čovjek čija firma ima 6,6 miliona duga poreza državi je postavljen u vrh tima za izgradnju koridora Vc. I šta sad ja treba da tražim račun taksisti? Slažem se donekle s tobom jer bez poreza država propada ali treba na velikima pokazati muda. Lahko je sirotinju tući, i po bubrezima i po džepovima.
Ta zadnja rečenica je tako glupa da sam se zacrvenio u tvoje ime. To što je država u lošoj situaciji ne pravda ilegalni rad, to je isto da kažeš pravdaš ubicu jer policija ne radi svoj posao..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reda vise sigurno treba ali zasto i kada ce gradani moci slobodno parkirati svoja kola da ne strahuju hoce li biti ukradena u sr to je gotovo zanemarljivo u odnosu na Federaciju a narocito na Sarajevo u Sarajevu vise se godisnje ukrade auta nego na cijelom prostoru BIH sto dovoljno govori kakvu imamo palicijuuu................
Čvrstu ruku nevidim ni u kom segmentu zakona,osim kad su u pitanju visoka primanja i razni paušali vlastodršcima,tu je ČVRSTA RUKA,BETON,a na svim drugim poljima je cirkus i smješno.Tako i za taxi,broj ilegalni taxista se povečava tako je stvarno stanje na terenu...
Nacelo drzave je sljedece ; ¨Nista prevencija samo sankcija!
svaka cast! evo cvaja, mozel?
Moze se, kada se hoce! A sto tako ne sankcionisu i prekrsaje ostalih zakonskih odredbi?!
ja jos nisam citala da su ilegalni taxisti ubili pjesaka ili izazvali udes. lovite pogresne sofere
Sta ce nam patrole koje zaustavljaju stara vozila koja jedva se voze a ne smiju ni jedno bolje auto ili neku bembaru da zaustave i ove sto voze preko 100 na sat po glavnoj. Zaustave lika sa starim golfom i peglaju ga 15min a klosara na svakon koraku. Saobracajne patrole preusmjeriti na ulicni kriminal.
Taksisti trebaju blokirati grad sve dok se ne ukinu(takozvane autobusne komercijalne linije u gradu)postojanje ovih linije je u direktnoj vezi sa diskriminacijom gradzana.Vlasti ks su povlastenoj grupi gradzana omogucili povoljne uslove prevoza autobusima sto je direktna nelojalna konkurencija taksistima.Takozvane komercijalne linije su nelegalne i po pitanjun tog prevoza ne placaju se nikakvi porezi i obaveze drzavi.
Daj nam podatak koliko od tih je iz Lukavice (tzv. Istočno Sarajevo) ....??? Njima bi možda trebalo u oprostit, jbf. nema se, valja djecu prehranit... Izdade ih Duduk skuplja jadan pare za kupit PAPKE pred izbore ... ! ! !
Koliko ste narkomana pofatali.Najlakse je ljude kazniti koji pokusavaju porodicu prehraniti.
ebo je vama UBER i dan kad ste zataksirali :D Pogotovo za one sto im pise "sam svoj gazda" kad pocnu raditi 24/7
pišaj sirotinju
nema vece mrake od taxista...sve go kriminalac i narkoman...
@whiskey. ti ocito nisi bio na poljinama da vidis sta je kriminal i rezultate istog