Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nema tog mosta taj grad bi bio samo jos jedan siva monotona hercegovacka naseobina sa velikom betonskom inat crkvom,a ne bi se ni zvao mostar,taj most je dao zivot tom gradu!
Care, Hercegovina je puna sunca i života i s mostom i bez mosta Mostar ne može biti siva naseobina. To sivilo vidim samo kad kročim u bosanske maglovite kasabe. Bili smo mi i porušeni i bez mosta, a nismo bili siva naseobina. ❤️💕🌞
18.45 h Legia -Zrinjski
E moj klkse, umjesto da širite ljubav i zajedništvo vi otvarate svaki dan stare rane rata, vi ste sramota za BiH.
Sutra bi opet ponovili isto samo da ih zapadne prilika, dakle naivan je svako ko misli da su se promjenuli i da su sad nesto bolji Politka fasticka Isti ljudi kao i prije 30 gpdina Istu pricu djeci pricaju i odgajaju nove generacije na istoj matrici
Loro, dobra ti majica!
Fašisti su srušili stari most i vijećnicu.To mogu uraditi samo poremećeni umovi, ja se nadam da vas je stid i da je to manjina uradila, u suprotnom vama nema pomoći.
Legitimna vojna meta.. i višegradski most je presječen u svijetskom ratu. I ne znam što se Bošnjaci toliko uzbuđuju... Nisu ga oni gradili. Ovo je turski most.
uvek kad gledam snimke,kao da je sam đavo lično bio tu,i on da je rukovodio neki njegov lični hir...
Šta ima veze. Ovaj sad možete rušiti i praviti koliko god puta hoćete. Ko je god srušio Stari most, dabogda mu se sjeme zatrlo, kako kažu u narodu. Da pojasnim i Hrvatima, ovo vam je sad kao "stariji i ljepši Dubrovnik" kad su ga bombardirali. Samo Srbi nisu bili tolika stoka, k'o Hrvati i Bošnje. Bili su puno toga,... ali bar nisu sravnili Dubrovnik sa zemljom.
naletih maloprije na snimak rušenja na tik toku, stvarno golema sramota za rušioce, sami su sebi pucali u nogu sa ovim