Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema akciza ..zdravoooo
Svaku ideju koju Zeljko i Milorad podrzavaju treba kategoricno odbijati, jer velika je vjerovatnoca da narodu ove napacene BiH ne ide u prilog.
Jadna li država koja ispunjava obaveze o dobivanju kredita, netreba nikoga da čudi zašto veliki broj ljudi napušta ovu državu,nakaradnu
pa hebem vam mrtve vise pogane koliko puta ce te vracati to u proceduru!!!!!!!
Zvizdic, ni pod kojim uslovima, ne smije prihvatiti akcize koje ce pogurati budzet pc.Oni su,ionako, pred krahom,a Federacija se moze nosozi i bez akciza.
Pa ti i tvoj sef tvrdite da ste drzava sta vas onda boli qrc za BiH i akcize?Sto puta ste izjavili da je vijece ministara niko i nista a sad nemozete da funkcionisete dok VM ne ovezbijedi kakvu lovu...
Pa dobro ako ne treba MMf sto onda uzima te i trazite kredite naucite raspolagati sa time što imate i sve uredu.. sto onaj reče "pokriji se koliko ti je jorgan dug"
Nista od akciza dok ova vladajuca garnitura prevaranata i pojedinih lopova ne odleprsa sa vlasti.Tek sa novim ljudima u vlasti moci ce se pricati
Uzalud vam trud sviraci. 99% momaka i djevojaka sa kojima sam pricao svoj zivot planira u EU. Bosna i bosanci su na putu za nestanak, i to pola puta vec predjeno.
ako Bakir promeni splivilo kao ova Cvijanović(ka) glasaću za njega i Zukića!
Vidi konstrukcije rečenice "Zvizdić da predloži zakon o akcizama koji može proći u parlamentu BiH". Lingvisti, fali li ovdje riječ TREBA ili MORA ili BI MOGAO ili bilo šta drugo ili sam ja nepismen? Ovo su tipične konstrukcije rečenica iz srbijanskih medija koje polako ulaze u naš medijski prostor.
Željkica bi , opte, malo evra... Ali , ima jedno ali .... Opuhali ste šumu i sada je gola ko neka stvar. Omladina pobegla na zapad i sada se crveni kada ih domačini upitaju ko su im bili očevi i brača.... Eto to ste vi šumnjaci ostavili svojoj deci u amanet , a sada bi još i akciza , pa neka i to vračaju...
A šta se ova miješa u " državne " poslove . . . ? ? ?
a jos i zeMsko !
Zasvrbilo bona 😉