Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cvijanka, ko tebe gazi je pravi mucenik, svetac svetosavski!
Čim legne lova na račun zaborave se obaveze!
gadna nema sta
ja bila u ameriki
zeljko cvijanovic.
Željka vrati konju glavu😂🐴
Jbg vi ste njih čekali da vam isplate, sad nek oni čekaju na uplate rate, ako ništa neće vas smarati opomenama, pozivima, dolaskom na kućnu adresu, obustavom na platu i ovrhama sudskim odlukama što je praksa mikrikreditnih organizacija i banaka prema stanovništvu.
ovaj Željko je totalni brat samo malo ružan al hebaji ga😁
Joj nemoj nam samo ti pametovati Dodika ti
U zadnje vrijeme se sve vise pitam ima li ova(j) kakve veze oko spola sa B.Vrecom
Vrati konju glavu
Što se mene tiče, dileme nema! RS će se enormno zadužiti za izgradnju "autoputeva" uz pomoć izdajnika i petokolonaša iz Federacije, zatim će raspisati referendum u otcjepljenju od BiH a kredite ćemo plaćati MI u ostatku BiH! Ne zaboravimo da je BiH garant za vraćanje kredita a ne entiteti i ne zaboravimo da Federalci sve ovo odlično znaju. A ko će natjerati RS da ostane u BiH kao i da vraća kredite? Isto se sprema i kod Hrvata!
Vidi je, tužna ko breza ta, samo vjetar zna.
suplja prica
Dokle se moze dizati kredit na kredit??? Dok balon ne pukne🐒 ili dok ne crknemo mi svi koji to sve placamo. Samo vi uhljebi.jos nekako zavrsite da legalno mozemo radit vani (u bilo kojoj bransi) i svi bjezimo pa ce i vama presusit.