Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može predsjednik Vlade Bosne i Hercegovine biti neko ko unaprijed kaže da neće poštivati Ustav i zakone ove države!! TAČKA!!!
Šta bi u RS? Nema para, u dugovima do guše😂😂😂. Dodik već mjenja priču može NATO, al polako😂😂😂Izgleda il nato il bankrot!
Svako par decenija etnicki nastojite ocistiti bosanski prostor, a ulazak u NATO osujetio bi vase takve buduce aktivnosti. Radi toga vi ne zelite u NATO i radi toga smo zapeli na evropskom putu, izmedju ostalog, a ne radi SDA!
A pemzijaaA alooooo 183 km ☝️ alo alo gospodine aloooooooooooooooo
Opet da napišem ista Žalosna Sova iz romana kapetan mark
Opet se klinčite kako nećete u nato, radite sa RS isključivo te za Srbiju crtajte karte velike Srbije, naoružavajte se, štite kriminalce i veličajte zločince, ližite duoe Rusiji u sred Evrope, tjerajte inat sa svima stoko nastala snohaćenjem turskog porijekla!😋😂😂😂
Cuti kucko jedna kad vidi mema sexa mijesec dana.
Razbijaci jedine nam Drzave trebalo bi nekih petaestak godina da postuju Ustav pa ondada se jave za rijec. Do sad su unistili najmanje dvije generacije.
Jedino za tebe mogu dati negativnu ocjenu kalavaro stara.
Ima pravo samo zaboravila dodati i ostale stranke i debile koji glasaju za iste
Momcina, nema tu sta!
sta oce taj konj sad ....
Ha ha sta ta pederkusa lupeta!! Idi bre oladi malo!!
Zeljko monstrume!
Nemaaaaa paraaaaa... Dzaba vam se horidat. Po isteku mandata, Nikola Spiric je 15 mjeseci bio predsjedavajuci Vijeca ministara... Sad guramo do narednih izbora. Pa da vidimo ko je ludji...
Oj face HAHAHAHAHHAHA
Glaj mudonje 😂😂😂 Predsjednica hahaha Zakovani 😂😂😂 Sa vama govnarima nikad nece biti bolje obicnim smrtnicima. J*ebe nam se za evropom