Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludi, pa nju treba dovesti i kod nas, da malo poćisti ove SDA kriminalce.
Ne lupetajte gluposti. Žena uopšte nije loša i ova njena izjava je sasvim u redu. Kao da kod kuće imate bolje žene hehehehe.Zato nebi ovdje ispoljavali svoje komplekse.
Ne dirate RS......samo je homogenizirate......pustite je na miru i sama će se srušiti.
jeftino skupljanje bodova kod naroda...zna da ce joj trebat...
e ova žena može samo pokrenuti BIH sAMO NAPRIJED žELJKA DOSTA NAM JE FAŠIZMA U FEDERACIJI SVI NA ULICE
Ljudi moji sta nam ovo rade kupite djecu i bjezite za Njemacku.Kad bi svi krenuli ne bi nas mogli sve vratit nek nam kakv logor naprave ko sto su jevrejima i ovdje je logor gdje mi zivimo al zatvoreni ,nema posla i sa diplomom,nema ni cura sve sponzore traze ovdje je gore nego u noj Sjevernoj koreji kod onog KIM JONG YANG CINA oni makar imaju jednog vođu mi trojcu bega.Tamo svi imaju istu platu samo im KIM ima zlato,a u nas Ako kredes uspjes ako ne krades i ne uspijes,zato vadite pasose svi ove nove i idemo ko enklava svi duture.Tamo ce mo makar imat u azilu i pojst i popit.
Jel ova Cvijanović muško ili žensko? Gdje nađu ovako izgledne da stave na vlast? Možda do kraja mandata se i proljepša,plastična hirurgija danas čini čuda:)
eee moja Zeljka... Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani.
onda bi trebalo prvo zeljku smijenuti u tvojim institucijama nesmije niko nista da kaze proti tebe a kamoli protiv velikog vodze JAM I HAPI DODIKA
Koje Zeljka Cvijanovic
Dobra vijest bez obzira koje iniciro, svaka čast ovoj čeličnoj ledi...
vidi vidi a Sta je Sa Dodikom sto on prica za smanjenje penzija i fasiticki napad vrsi na SDS ?
'ta će ova Željka Cvijanović?!
'ta će ova Željka Cvijanović?!
bolje je raditi bez plate, sevap je