Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda propao kao i ova država sa glupim narodom koji ne miče dok mu za vratom redaljku prave.....
Reci otvoreno i posteno, mi ne mozemo prezivjeti bez MMF i kredita, mani se suplje price da vjerujes u saradnju sa MMF.
Oni se dogovorili za minutu kada su novci u pitanju,narod ispašta,primjer da ni SDA i SNSD kao i nijedna druga partija ne mare za narod nego samo za pare.
svakim danom zadivi svojom ljepotom
Sto ne kazete narodu da sa ovim kreditom vracate vec uzeti kredit.Haj ba malo radite sa svojim parama,naravno da ne mozete,predajte vlast ko to moze i umije bagro pokvarena..
treba platit Trampu za gutanje škarte
koje si pare uzela mogla si koji dinar dati da ti to lice srede, ne more se gledat
Zeljka o je king jel ovo neka sportska borba super teske kategorije ona je glavni bokser
Ova kao papagaj samo zna reci MMF stara ofajla ...
Ja se nadam da nece biti nastavljen aranžman s MMF-om
samo da mi je prelistati knjigu sa slikama od sdasnsdsbbhdzislicnih glasaca, da se smijem dan-noc ! Na kraju da se razocaram kakvi ljudi daju glas Milici, Majkicki, Terzicu i slicno ali tada cu znati da su jos ruzniji od tih
Ama jasta ce nego biti nastavljen jer oni zive na konto vjecitih duznika poput nas.
naravno da VJERUJEŠ kad ti je MMF BOG
Jedina prava i pouzdana vjera na ovim prostorima. Sve smo druge izdali, iznevjerili i pronevjerili. Zato svima koji slave - MMF se rodi, Sretan MMF i MMF mubarek olsun!
Je.em i tebi mater
Dobeo zamišljeno, ali niko normalan u BiH ne smije dozvoliti da ON PUTEM AKCIZA plaća 250 miliona KM koje su Dodik i ŽEljka pokrali iz srpskih banaka ! NEW AKCIZAMA NE PLJAČKI. NE samo sad, nikad više !