Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fali jos Marija Serifovic na slici. Srbi, imate vi i ljepsih zena...
Imamo al ih cuvamo, a kod muslimanskih se uvlacimo dok im muzevi nocnu rade
Hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ko je ovaj tip sa plavom duzom kosom? cesto se pojavljuje na regionalnim portalima.
Kurvo cetnicka viste neozbiljni cetnicki zlocinci,prema BIH jedete BIH, hljeb a branite zlocinacku srbiju ,kao srbsku tvorevinu.fuj kopilad cetnicka.TEGBIR
Cvijanović u Beogradu: BiH je neozbiljna država --------------------------------- MOZDA DA SI ZENA, MOZDA BI TO PROMATRALA NA SASVIM DRUGCIJI NACIN?
pederi
Hebo te grob sta Zeljko isprica! Da, Genocidija je veoma funkcionalna jer nista osim nacizma tu i nema, a nacizam fercera li fercera. Da, Bosna je potpuno neozbiljna drzava, a to se vidi i po tome da u njoj nesemtano postoji genocidna tvorevina ili kakve budaletine poput ovog Zeljka imaju mogucnost pricanja u ime nekoga.
@Pantelija27 Prvo srbe iz sarajevo niko nije tjerao,vec su dobrovoljno otisli.A to o konstitutivnosti seres.Dodji u kanton po svom izboru pa otidji u skole i vidi sam.
@Pantelija27 Ne kontam, kako ce neko istjerati Srbe iz Sarajeva, kad Srbi ne postoje u Bosni i nikad nisu postojali?
ova slika obiluje zenstvenoscu
ova ana i zeljko bi bili savrseni jedno za drugo :)
U pravu si, baš smo neozbiljna zemlja kad si nam ti entiteska premijerka.
Cijela istocna rs radi u Gorazdu samo da se zna
beograd je jedino mjesto na svijetu gdje genocidni entitet ( entitet je u stvari nista ) moze , mogu napisati ,, vlada repubklike srpske ,, i tako glumiti drzavu.
ruku na srce al sto srbi imaju premijerke .........hahahaah Dusanka Majkic a tek Zeljko....u neku ruku mi vas je zao.
Jesu se ove dvije smuvale?
DVIJE VLAHINJE, DVIJE RUGOBE.
Sastala se dvojica TRANDŽA izlaprdaše se i odoše na pojedan FISTING.
zato sto je vi cinite takvom, imate drzavne organe gdje ne moze nista bez vas, imate sistem koordinacije itd. i opet glumite drzavu i potpisujete sami nesto. gdje to ima da dio drzave kaze mi u startu prihvatamo sta kaze druga drzava kao ono za granice. eto ko je cini neozbiljnom, zapravo podanicki se ponasate
Imali i jedan politicar na balkanu da tecno prica engleski i njemacki jezik? da radi transparentno? da ne prica o ugrozenosti jednog naroda? da ne priziva rat? da ne prica o otcepljenju? da ne prica o mudzahedinima, arapima, cetnicima i ustasama? da je napravio nesto pozitivno (da to ne bude trotoar, vec neka fabrika/doveo investitore/pokrenuo nove projekte)? Ako ima evo idem da mu se poklonim!!!!!