Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovaj cvijanovic laze, tip radi sve po naredenju od vucica! On salje izbjeglice, a ne migrante, u Rep BiH a genocidni entitet kupi iste u autobus i vozi ih sve do autobuske stanice h SA! Ovo je izmisljeni plan iz Beograda
A ko to tebe goni da ih primas i gostis ih imbecilcini. Zasto ih ne kupite i odmah vracate nazad? Ako ih vec primate, treba vam ih slati u sto vecem broju.
A poruke koje dolaze sa vašeg entitetskog, nižeg nivoa, nisu ni lažno umirujuće, već fašističke!!!!
Mekta vam se pokenjao u Plan rusenja BIH
pi si ima problem za svako rješenje!!!!!!
kao sto rekoh, nemaju oni para ni svoj narod da nahrane a kamoli migrante...
boli te racku Zeljka,vazno je da si ti bila na Trumpovoj inauguraciji !
Pa kako ti pomazes da se situacija smiri kozo, samo govoris "ne zelimo ih ovdje". Nekad treba imati obraza i zacepiti, nista ne radis da se situacija rijesi, a kritikujes one koji rade nesto na tome.
Ima RS rešenje za arapčine, trajno i temeljno. Samo sumnjam da će im se svidjeti, zato i bježe
DULOKSICA I DODO DULOKS!
Što ih puštate da uđu??? Mater vam j****, Vučić ih šalje ovamo, a vi ih sporovodite u Sarajevo. Sve bi vam ih ja za BL poslao, otac vas j****!
Heheheh uskoro vam stiže kontingent braće iz Somalije i Džibutija, pouzdana informacija. Inače, divan je to narod 😃
Genocidna tvorevina se prepala da se ne poremeti struktura stanovništva ,ista ona fašistička stoka koja je protjerivanjem , agresijom , zločinima i na kraju genocidom poremetila strukturu stanovništva na skoro pola BiH i u to ime želim dobrodoslicu braći muslimanima da nadomjeste brojčano stanje agresijom ubijenih i rastjeranih Bošnjaka.
Sine dragi, pa mi ih na Drini samo pokupimo i potjeramo vama u Sarajevo. Eto vam garave braće. 😀
...ne razumješ ti fašisto dalje od nosa.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne laprdaj i tvoje se vec odbrojava
Samo ih vratiti u Srbiju
u bih doslo 800 migranata, bosnje padaju u nesvijest. kroz srbiju proslo 100.000 i nikom nista.
...e da ti čiko malo objasni ,a to je da Srbija ima nekoga ko se pita na nivou države i niko ne pravi opstrukcije ,kao u BiH velikosrpska i velikohrvatska stoka i kojoj odgovara nefukcionalnist BiH po svim pitanjima ,pa tako i pitanje migranata.
Uslo ih je samo ove godine 5-6 hiljada (registriranih), a Serbija je pomenute samo transportirala prema Madjarskoj ( pa Madjari blokirase granicu) i Hrvatskoj. Sada, ko od njih udje u Bosnu malo teze ce iz nje izici (EU blokirala granice).
nek se rase pomiješaju, srpska i arapska
@-C4H10FO2P_ Tu se nema sta ni izmjesat, kad su vijekovima vec izmjesani
@Bosanski Brod 100% ahhaha more bit
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dno dna al stvarno ja bi ovo rjesio za 10 dana za svako izgovorenu rjec protiv drzave 100 000 eura pa izvolite a medi koji posalji snimak tuziocu dobuje nagradu recimo 1000 eura. Pa da svi zarade pomalo. Ja ti kazem posli bi se ujedad za jezik prije nego pocnu laprdat..
Ahahahahahahah