Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat se vodio oko imovine, drzava BiH je ostala kao jedna teritorija, i imovina pripada toj drzavi 1/1. Izgubili ste rat i dobili GT, koprcajte se u sumadiji dok mozete, necete dugo
Haha rat je bio vise vjerski Alija kao nije htio ostati u krnjoj Yugi ..mislim da Srbi imaju najvise privatne imovine u Bosni
rat jeste bio i vjerski, tu mrznju prema muslimanima osjetismo i prije, i za vrijeme rata a itekako i dan danas. klosari raspali
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svima u BiH je jasno da hajducija koja je krenula devedesetih i danas nastavlja hajducku tradiciju otimanja i pljackanja.Ali postoji granica bezobrazluka koju vi hajduci NECETE preci.A to je vas pokusaj otimanja drzavne imovine!
Neznam šta treba o tome više iko da raspravlja.Ustavni sud rekao svoje i to je to.Svaki nasrtaj na imovinu i pokušaj entitetskog raspolaganja istom ne dozvoliti sredstvima koja su potrebna,upozoriti one koji ulaze u aranžman finansiranja,sufinansiranja,koncesija itd sa državnom imovinom da bacaju novac i dogovaraju sa nekim ko nije vlasnik iste.
Čuj, kaže DRŽAVNA imovina pripada entitetima! Tctctc!
Kakve ti gluposti pricas 🤣🤣🤣. Tivra 🐎💨 glavu!
A , je li tebi i svima takvima, jasno da ni tvoje i Milojkovo (neće da može) i osuđeno je na propast...Ust.sud , imovina , C.izb.komisija , ..itd itd ..Nikada to nečete dobiti izvan Eu regula...
Jedino što je osudjeno na propast je genocidna tvorevina
Ako je tako onda ne sikiraj se Cijanovic
Mrš stoko,,,Bosna i Hercegovina je država a vi možete plakati samo...
Jest ih Dodik naduvo
Kaže nam gospođa sa velikom njonjom.
Vama genocidnim psinama treba da bude jasno da je sva imovina zemlje Bosne i sami sebi grob kopate
Vico i Miske napolje savez napolje!
Daj ba srbi mjenjajte ovog, tesko ga vazdan gledat. Dovedite onu ruskinju Mariju cjelu noc cemo pricat, o imovini, kreditima i sl.
Entiteti su stari 30 godina. Imovina starija od entiteta i same tebe Teslićka konobarice.
Ne ne i njet pa nismo mi ovcice da nam na mala vrata ko fol kroz neke sudove i zakone otmete nasu đedovinu. Niste a i nikad necete bez obzira sto su vam gace mokre na spomen Oluje i stratista srba na Kosovu i Metohiji. Necete i ne mozete vi bi drzavu a imali ste je pa vam nije valjala dok je zivih srba a ima nas hvala bogu nikad nece RS biti prestavljen zelenom bojom. Vec ponosnom trobojkom snagom odbrane ognjista a ne podanici i suncokreti vec svoji na svome.Zivjela Republika Srpska.
Izjavio Milorad danas da su ovi sa CNN-a srbomrzci, a prije njegove izjave opisem do u detalj reakciju prozrpskih radikalista, terorista, centa nisam masio. Postalio su predvidljivi do te mjere da se na njihove izjave vataju jos samo ovisnici o kokainu, poput Escobara, Borelija i Lajcaka ;)