Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jes ova zena ruzna u pm, pa kad laser preko nje naidje ugasi se.
Nije isto boriti se za BIH i protiv BiH, izjednacavati Bakira i Dodika je van pameti.
Prvo javicu se ovoj zeni, koja prica svakojake gluposti.Umjesto da se zapita sto vas drugi kritikuju, vi skrecete sa puta sto je sasvim jasno.@gooUser1568663273 da je RS Ruska baza, Hrvatska, odnosno NATO bi pojacali snage na granicama.@PetakDanZa ta zena ne laze, vec izmislja.Netko tko je skolovan bi znao matematiku da joj se nebi strani diplomati smijali.Lijepo je voljeti nesto, ali kad te ta ljubav vuce u ponor, bolje se je odreci.
zena koja ima istu pricu I koja koristi stalno izraze 'strukture','prepoznavanje'
Ne ponašajte se tako kao da Republika Šumska isključivo pripada srpskom narodu, već je entitet u sastavu BiH u kome su, bar bi trebali biti, ravnopravni građani srpske, bošnjačke i hrvatske nacionalnosti...kobilo jedna.
Ženski ŠREK.
Lepotica 163 KM Genocidistana je malo nervozna.
Ja iz naslova pomislih da joj smetaju migranti
mrs tamo lady Horse head genocidna stoka
alo glupi muslimani, zar je moguce da neznate da je Republika Srpska ,baza Rusije !!!
Mogli ste ovo malo fotošopirati! Gre'ota je čo'jeka ovako prikazivati u javnosti! Ili neka se barem ošiša, da nas ne zbunjuje više!
Predviđam vam finansijsku propast a ne politicku.
Džaba si se slikala ispred Bijele kuće.
Jedina stvar koju vise mrzim od ove nakaradne "zenske" su turske i indijske serije.
Kad god ugledam ovu sliku odmah dobijem stagnaciju potencije.
Od kad je nije bilo ja mislio razvela se sa Rudonjom