Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto ne tražiš ti smetljarko da MMF napravi aranžman sa republikom šumskom? :))) ipak ste vi ozbiljna vlada, imate i dan republike? Samo vaši najveci aranzmani su izvoz balvana i izvoz zlocinaca u Haski Tribunal:)))
@MufaKikiiJa, sta te boli kyrac sta sam ja? Ja sam zapravo mamotiyebac prije svega. Pripazi gospodju mamu i ne sery potomce gutacica Turskih spermatozoida!!!
@Hell666SATANIC, ma nikako, pretpostavljam da su tada servkinje koristile neku kontracepciju:), ili da nisu mozda tada osmanlije koristile kondome:))))
Pazi, ona sad objasnjava narodu "eto, ovi sa BH nivoa nam nisu dali da dignemo novi kredit, sad vi necete imati za kifle, oni su krivi".
Ma Željko jarane, boli te racku, ne nerviraj se beze...
nedo Bog da ona postavi uslov, ljubav ili rat....
Ima li Mladena Ivanića? On može da prima platu, putuje po svijetu na teret budžeta i kad ne radi?
Bas prava kuja jajara!
Sad vam treba BiH? Napravite sami aranžman. Mile kaže da ste država, pa da vidimo.
Nisu to sredstva namjenjena građanima već novi nameti. Vaša jedina sposobnost je da se zadužujete bez ikakvog smisla i rezona. Vaše reforme samo vi osjetite, niko drugi. I pustite se više šuplje, radite nešto.
Sve sto je vrijedjelo davno je pobijeno ili otislo. 14'-18', 41'-45', 91'-95'. Samo fukara ostala koja je opljackala i pobila one koji su vrijedjeli. Koga vise briga kako su zavrsili oni koji su napravili prvi hotel, prvu skolu, prvo pozoriste, prvu bolnicu,? .
Gadna ko klasična Đikanka.
Sataniziranje svega što donosi dobrobit BiH i optuživanje svakog ko radi na stabilizaciji i normalizaciji u BiH; to je osnovni zadatak dodikovaca i posrbica. Bosanci moraju formirati tužilaštvo kako bi se ovakve subverzivne djelatnosti sankcionisale
Pa dobro lutko ako su blokirali MMF niju majku Rusiju ! Ih otkad su tebi RUSI OBEĆALI PRVO MALI a onda za njim odmah veliki ! nOtišao Mile Sankcija neki dan osobno kod Putina da mu istakne neophodnost da ti dobiješ mali i veliki i OPET NIŠTA ! Šta sad ??? Nije valjda Crnadak nešto pojebo, il su one roll-up banke ko Hrvatskoj Agrokor među bravoslavnu braću bacila ksot podozrenja ?? Ih kad se samo sjetim kako si nas fino zabavljavala u Washingtonu, e svaka ti čast !
spinuju savezu za promjene svu nesrecu u RS, sve sto su oni pokrali i zaduzili sad hoce da natovare njima, govedo lopovsko
jesi li 113% siguran ahhhaaa
mrs govedo lazljivo
Nije savez za promjene nista blokiro vec ti i tvoj mentor Dudko blokirate ovu zemlju u napretku sigurno 10 godina a unistili ste genocidku do korjena
Tacno, a pored njih i opozicija iz federacije da bi sprijecili namjere uhljupa na vlasti da uzivaju dok im tece mandat, a da nasi potomci jedu govna.
Ko su ti da im platim piće?